Aνησυχία στην Φενέρ με τον τραυματισμό του Πιέρ

Aνησυχία στην Φενέρ με τον τραυματισμό του Πιέρ

Ο Ντάισον Πιέρ τραυματίστηκε για δεύτερη φορά μέσα στην σεζόν στην γάμπα και οι άνθρωποι της Φενέρ είναι σε... αναμμένα κάρβουνα μέχρι να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς

Η Φενέρμπαχτσε γνώρισε την συντριβή χθες το βράδυ στην Λιθουανία όπου ηττήθηκε εύκολα από την Ζαλγκίρις με σκορ 98-75, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής Eurοleague, με την τούρκικη ομάδα να είναι πλέον εκτός πρώτης τετράδας στον βαθμολογικό πίνακα.

Ωστόσο, ο Σαρούνας Γιασικεβίστιους δεν μπορεί να προβληματίζεται μόνο για την κακή εμφάνιση απέναντι στην Ζαλγκίρις. Ο 47χρονος προπονητής είδε τον Ντάισον Πιέρ να αποχωρεί τραυματίας από της «Ζαλγίριο Αρίνα» και όπως είναι λογικό, αμέσως σκόρπισε ανησυχία στους ανθρώπους της Φενέρ.

Διαβάστε επίσης: Ο Σμιντ «υποκλίθηκε» στον Τσικίνιο: «Φανταστικός παίκτης»

Ο Καναδός σμολ φόργουορντ ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν αγωνίστηκε στην 4η περίοδο της αναμέτρησης κόντρα στους Λιθουανούς. Αυτός μάλιστα, είναι ο δεύτερος τραυματισμός του 30χρονου άσου στο ίδιο σημείο μέσα στην σεζόν. Τότε, ο Πιέρ είχε μείνει εκτός για 4 αναμετρήσεις της Ευρωλίγκας.

Αυτός ο τραυματισμός ήρθε να προστεθεί στους ήδη υπάρχοντα προβλήματα για τον Σάρας, αφού τον τελευταίο καιρό είναι εκτός Νάιτζελ Χέις, Νέιτ Σέστινα και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς με προβλήματα τραυματισμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ