Η Φενέρμπαχτσε απέκτησε τον Νουά με συμβόλαιο διάρκειας ενός μήνα

Η Φενέρμπαχτσε απέκτησε τον Νουά με συμβόλαιο διάρκειας ενός μήνα

Η Φενέρμπαχτσε προχώρησε στην απόκτηση του Εμίν Νουά για έναν μήνα, με τον Γάλλο φόργουορντ να αναπληρώνει τα κενά που θα αφήσουν οι τραυματίες Πιέρ και Χέις

Η Φενέρμπαχτσε το τελευταίο διάστημα έχει αρκετές απώλειες λόγω τραυματισμών, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να έχει αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί το επόμενο διάστημα.

Ο τουρκικός σύλλογος ενημέρωσε πως για το επόμενο διάστημα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες και του Ντάισον Πιέρ, ο οποίος τραυματίστηκε στην γάμπα στο ματς με την Ζαλγκίρις Κάουνας. Κάπως έτσι η Φενέρ προχώρησε στην απόκτηση του Εμίν Νουά, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας ενός μήνα, προκειμένου να καλύψει μερικά κενά στο ρόστερ της.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, το ντέρμπι «αιωνίων» και η σημαντική απόφαση του Μπαρτζώκα

Ο Γάλλος φόργουορντ (27χρ., 2μ.02) αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις στα μαζεμένα προβλήματα που προέκυψαν στη Φενέρ και να πάρει τις θέσεις των Νάιτζελ Χέις και Ντέιβις Πιέρ, οι οποίοι θα λείψουν από τα επόμενα παιχνίδια. Ο Νουά διαθέτει εμπειρία από την Εuroleague αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Βιλερμπάν, έχοντας 5.5 πόντους και 2.5 ριμπάουντ σε 83 συμμετοχές τις περιόδους 2019/21 και 2022/23.

Ο Νουά ξεκίνησε τη σεζόν στη Χάποελ Χολόν, πριν αποχωρήσει τον Δεκέμβριο για την ιταλική Ντερτόνα Τορτόνα, σημειώνοντας 6 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 18 λεπτά συμμετοχής στη Serie A.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ