Κάτας: «Αντιδράσαμε όπως έπρεπε, ελπίζω αυτή η νίκη να μας δώσει αυτοπεποίθηση»

Κάτας: «Αντιδράσαμε όπως έπρεπε, ελπίζω αυτή η νίκη να μας δώσει αυτοπεποίθηση»

Ο Όντεν Κάτας στις δηλώσεις του μετά την νίκη της Μακάμπι επί του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι η ομάδα του αντέδρασε όπως έπρεπε μετά από τις δύο ήττες της προηγούμενης εβδομάδας.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε του Παναθηναϊκού (90-75) στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τους Ισραηλινούς να επιστρέφουν στις νίκες μετά τις δύο ήττες την προηγούμενη εβδομάδα και να ανεβαίνουν στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ο Όντεν Κάτας μίλησε μετά την νίκη της Μακάμπι και τόνισε ότι η ομάδα του αντέδρασε σωστά μετά τις δύο ήττες της προηγούμενης εβδομάδας ενώ ανέφερε ότι η νίκη αυτή μπορεί να δώσει αυτοπεποίθηση στους Ισραηλινούς για την συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός 90-75: «Χαστούκι» στο Βελιγράδι

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν δύσκολο για εμάς. Ειδικά μετά από μία πολύ δύσκολη βδομάδα και δύο σκληρές ήττες. Την περασμένη βδομάδα χάσαμε την ενέργειά μας, την αυτοπεποίθηση, αλλά αντιδράσαμε όπως έπρεπε. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, που έμειναν πιστοί στο πλάνο και θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει πιο εύκολα, αλλά πραγματικά μας «σκότωσαν» με τα 36 ριμπάουντ και ιδιαίτερα τα επιθετικά. Παίξαμε σε μία πολύ καλή και psysical ομάδα. Με τον τρόπο που παίξαμε φτάσαμε στη νίκη και ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. Στην επίθεση με τον Μπόλντγουιν τα καταφέραμε σε δύσκολες καταστάσεις. Ελπίζω αυτή η νίκη να μας δώσει και πάλι αυτοπεποίθηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ