Ράιτ στο «10»: «Δεν έχω ζήσει αντίστοιχη ατμόσφαιρα σαν αυτή στο ΣΕΦ»

Ράιτ στο «10»: «Δεν έχω ζήσει αντίστοιχη ατμόσφαιρα σαν αυτή στο ΣΕΦ»

Ο Μόουζες Ράιτ ήταν εντυπωσιακός στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου για την Euroleague και μίλησε για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και την υποδοχή των συμπαικτών του.

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε… πάρτι το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν τελικά με 101-87 της γερμανικής ομάδας και να επιστρέφουν στις νίκες μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Ρεάλ στην Μαδρίτη.

Εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στο ματς της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας ήταν ο Μόουζες Ράιτ. Ο Αμερικανός σέντερ πραγματοποίησε μια γεμάτη εμφάνιση, στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα, κι έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης: Τόμας Μουργκ: Ο X-factor του φετινού ΠΑΟΚ

Ο 26χρονος άσος σε 24 λεπτά συμμετοχής είχε 15 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην νίκη του Ολυμπιακού. Ο Ράιτ, μετά την αναμέτρηση με την Άλμπα μίλησε στο «10» για το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα τον βοήθησε από την αρχή στην προσαρμογή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μόουζες Ράιτ:

Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια για την νίκη. Ήταν το πρώτο σου παιχνίδι στον Ολυμπιακό αλλά φάνηκε σαν να έπαιζες καιρό στην ομάδα. 

Ναι, πράγματι η ομάδα με βοήθησε πολύ σ’ αυτό. Είμαι τρεις μέρες εδώ όμως το περιβάλλον είναι εξαιρετικό, η ομάδα είναι πολύ καλή και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν από την πρώτη στιγμή. Η ομάδα παίζει καλά κι αυτό βοηθάει κι εμένα.

Ήταν η πρώτη σου φορά στο ΣΕΦ. Ποια είναι η πρώτη εντύπωση που σου άφησε η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ολυμπιακού;

Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Οι φίλαθλοι φωνάζαν όλη την ώρα, έλεγαν συνθήματα, μας έδιναν ενέργεια να συνεχίσουμε. Δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι αντίστοιχο, δεν είμαι συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο. Οι φίλαθλοι τραγουδούσαν συνέχεια, φώναζαν ρυθμικά τα ονόματα των παικτών μας. Με αυτή την υποστήριξη νιώθεις κι εσύ σαν φίλαθλος.

Τώρα ο Ολυμπιακός έχει να παίξει τρία εκτός έδρας παιχνίδια (Μπάγερν, Προμηθέας, Βαλένθια). Πόσο δύσκολο είναι αυτό για εσάς δεδομένων και των προβλημάτων που υπάρχουν στην ομάδα με τους τραυματισμούς;

Για να είμαι ειλικρινής, λατρεύω τα εκτός έδρας παιχνίδια, να παίζω μπροστά στο αντίπαλο κοινό, σε γήπεδα που έχουν θόρυβο. Αισθάνομαι σαν να πηγαίνω με τους συμπαίκτες μου στον πόλεμο. Σίγουρα, έχουμε να διαχειριστούμε κάποια προβλήματα ή ακόμα και την κούραση. Όμως, εμείς έχουμε την δίψα να πετύχουμε νίκες, νιώθουμε ότι θέλουμε να κατακτήσουμε πολλά όλοι μαζί.

Ήταν το πρώτο σου παιχνίδι σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Ποια είναι η πρώτη σου εντύπωση για το επίπεδο της διοργάνωσης;

Πραγματικά το επίπεδο της Ευρωλίγκας είναι πολύ υψηλό. Εξαιρετικοί παίχτες, πολύ καλή οργάνωση, επιτυχημένοι προπονητές, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Όλα αυτά δείχνουν ότι είναι μία πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Μόουζες Ράιτ στην αναμέτρηση με την Άλμπα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ