Μπολομπόι: «Είχαμε αλλαγές παικτών και εσωτερικά προβλήματα με κάποιους»

Μπολομπόι: «Είχαμε αλλαγές παικτών και εσωτερικά προβλήματα με κάποιους»

Ο Τζόελ Μπολομπόι μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ερυθρό Αστέρα, για την αποθέωση που γνώρισε, αλλά και για τα προβλήματα που είχαν οι Σέρβοι στα αποδυτήρια.

Ο Ερυθρός Αστέρας αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Τζόελ Μπολομπόι, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο σέντερ των Σέρβων αναφέρθηκε στην επιλογή του παραμείνει στο Βελιγράδι, στο ότι γνώρισε την αποθέωση από όλο του γήπεδο, ενώ στάθηκε και στα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο σύλλογος.

Οι δηλώσεις του Τζόελ Μπολομπόι:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαι χαρούμενος εδώ, μου αρέσει. Το ενδιαφέρον ήταν πάντα υπαρκτό. Αλλά προφανώς είχαμε αλλαγές παικτών και εσωτερικά προβλήματα με κάποιους παίκτες. Όπως ανέφερα, έχουμε νέους παίκτες που μπαίνουν, κάποιοι έφυγαν. Έτσι, νομίζω ότι μόλις αυτό ξεκαθαρίστηκε, οι συζητήσεις μεταξύ της ομάδας και εμένα έγιναν πιο επίσημες».

Για το ότι ο κόσμος φώναξε το όνομά του: «Αυτό δεν συμβαίνει συχνά. Είναι ωραίο, είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που μου συμβαίνει. Το να ακούω ολόκληρο το γήπεδο να φωνάζει το όνομά μου ήταν μια όμορφη εμπειρία. Προφανώς υπάρχει λόγος που μένω. Η ατμόσφαιρα εδώ είναι όμορφη. Το Βελιγράδι σίγουρα διαφέρει από τη Μόσχα και την Αθήνα, αλλά δεν είναι καθόλου κακή πόλη. Έχει όλα όσα χρειαζόμαστε. Ο γιος μου λατρεύει το σχολείο του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ