Βιλντόζα: «Δεν παίζουμε καλά εκτός έδρας, πρέπει να βελτιωθούμε»

Βιλντόζα: «Δεν παίζουμε καλά εκτός έδρας, πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο Λούκα Βιλντόζα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ζάλγκιρις αναφέρθηκε στα λάθη που στοίχισαν στην άμυνα και τόνισε ότι η απόδοση των πράσινων δεν είναι ίδια στα εκτός έδρας ματς, όπως στα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις (80-68) στην 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και πλέον βρίσκεται εκτός πρώτης τετράδας της βαθμολογίας, έχοντας πλέον ρεκόρ 15-10.

Ο Λούκα Βιλντόζα μετά την ήττα από τους Λιθουανούς μίλησε για τα λάθη που πλήγωσαν τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα του, η οποία δεν έχει τόσο καλή απόδοση στο εκτός έδρας παιχνίδια, όπως στο ΟΑΚΑ. Τέλος, αναφέρθηκε και στην κατάσταση του, αφού επέστρεψε από τον τραυματισμό του,

Διαβάστε επίσης: Νέο πρόβλημα στον Ολυμπιακό – Έξω και ο Ρέτσος, βασικός ο Κάρμο

Μιλώντας στη Nova ο Αργεντίνος γκαρντ σημείωσε αρχικά: «Δε ματσάραμε την ενέργειά τους. Έπαιξαν με πολλές επαφές, είναι μια έμπειρη ομάδα που έπαιζε εντός έδρας και είχε τον κόσμο μαζί της».

Για την άμυνα: «Ήμασταν συμπαγείς στην άμυνα, αλλά χάσαμε τα ριμπάουντ. Ήμασταν αδύναμοι εκεί, αφήσαμε τους σέντερ να παλεύουν μόνοι τους. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, δεν παίζουμε καλά εκτός έδρας και πρέπει να βελτιωθούμε. Είμαστε ακόμα ψηλά στη βαθμολογία και πρέπει να δείξουμε τι ομάδα είμαστε στη συνέχεια και τι μπορούμε να πετύχουμε».

Για τη δική του κατάσταση μετά τον τραυματισμό: «Βελτιώνομαι συνέχεια. Το γόνατό μου βρίσκεται περίπου στο 80%. Δε νιώθω πόνο, αλλά έχω έναν φόβο ακόμα. Μετά από 23 μέρες χωρίς μπάλα στα χέρια μου είναι δύσκολο για μένα να μπω μέσα όπως θέλω. Αλλά θα επιστρέψω σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ