ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Ματσάρα στο Κάουνας. Δεύτερη πράξη της διαβολοβδομάδας στην Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενείται από τη Ζαλγκίρις για την 25η αγωνιστική της διοργάνωσης (20:00).

Κάτι παραπάνω από σημαντικό είναι το αποψινό παιχνίδι στο Κάουνας για τον Παναθηναϊκό. Μονάχα το ροζ φύλλο αναζητούν οι «πράσινοι» προκειμένου να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών. Προφανώς και το έργο του τριφυλλιού στη Λιθουανία μόνο εύκολο δε θα είναι.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είναι αποφασισμένοι να αποδράσουν με το θετικό αποτέλεσμα. Από εντός έδρας νίκη επί της Αρμάνι προέρχεται ο Παναθηναϊκός, σε μια αναμέτρηση όπου ο Γκριγκόνις σταμάτησε στους 25 πόντους. Πάντα στα υψηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague οι «πράσινοι» και συγκεκριμένα στην 3η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 15-9.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, τα προβλήματα για τον Εργκίν Αταμάν έχουν μειωθεί. Ο Κώστας Σλούκας παραμένει εκτός για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο οι Λούκα Βιλντόσα και Όλεκ Μπαλτσερόφσκι είναι κανονικά στην αποστολή. «Η Ζαλγκίρις έκανε ένα τέλειο παιχνίδι απέναντι στην Εφές. Πήρε μια τεράστια νίκη και σκόραραν 96 πόντους. Οπότε είναι προφανές ότι η άμυνα θα είναι το κλειδί. Ειδικά στην έδρα τους παίζουν πιο επιθετικά, με ταχύτητα, με καλό τρανζίσιον.

Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες φορές όταν παίζεις εκτός έδρας η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση. Αν πάρεις δύσκολα σουτ, εκτός ισορροπίας και τα χάσεις δεν είναι εύκολο να προστατεύσεις την τρανζίσιον άμυνα. Για μένα είναι κλειδί είναι η επίθεση, να παίξουμε έξυπνα στην επίθεση. Δεν θα είναι πρόβλημα το σετ παιχνίδι, αλλά πρόβλημα θα είναι η άμυνα στο τρανζίσιον». τόνισε για το αποψινό ματς του Κάουνας ο Τούρκος τεχνικός.

Από την άλλη, η Ζαλγκίρις προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Αναντολού Εφές. Η λιθουανική ομάδα έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, βάζοντας στα… καλάθια τον τουρκικό σύλλογο. Παρόλα αυτά, παραμένει στα χαμηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα και συγκεκριμένα στην 15η θέση της κατάταξης με 9-15. Το καλό για τον προπονητή της Ζαλγκίρις είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ