Κάνααν: «Δείξαμε χαρακτήρα – Να επιστρέψουμε στον τελικό»

Κάνααν: «Δείξαμε χαρακτήρα – Να επιστρέψουμε στον τελικό»

Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, αλλά και για τον Μόουζες Ράιτ.

Ο Ολυμπιακός μπόρεσε να περάσει από την έδρα της Βαλένθια και φτάσει στην τρίτη συνεχόμενη νίκη του, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Αϊζάια Κάνααν.

Ο Αμερικανός που ήταν πρώτος σκόρερ των Ερυθρόλευκων, τόνισε στις δηλώσεις τους πως εκείνος και οι συμπαίκτες του έδειξαν χαρακτήρα, ενώ ανέφερε πως στόχος είναι η επιστροφή στον τελικό.

Οι δηλώσεις του Αϊζάια Κάνααν:

«Δείξαμε χαρακτήρα. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Θα υπάρξουν δυσκολίες, κάθε ματς είναι μια σκυλομαχία. Όσο μένουμε ενωμένοι και πιστοί στις αρχές μας θα έχουμε τις ευκαιρίες μας για νίκες.

Το ζήτημα σήμερα ήταν η άμυνα να γίνει επίθεση. Έπρεπε να βγούμε πιο επιθετικά και να βρούμε εύκολα καλάθια στο τρανζίσιον. Θα κάνουμε ότι μπορούμε, πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, θέλουμε να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν πέρσι στο τέλος της σεζόν, στον τελικό.

Έχουμε κάποιους τραυματίες, ελπίζω να έχουμε επιστροφές στο κενό διάστημα».

Για τον Ράιτ: «Παίζει με ενέργεια και σκληράδα. Έχουμε εκτός τους Φαλ και Μιλουτίνοφ… Ο Ράιτ βγάζει πάθος, είναι πολεμιστής και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας. Προσπαθώ να του μιλάω και να του δίνω συμβουλές. Μας κάνει να δείχνουμε καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ