Η Emirates χορηγός του In-Season Tournament στο NBA

Η Emirates χορηγός του In-Season Tournament στο NBA

Σε Emirates NBA Cup θα μετονομαστεί το In-Season Tournament του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

Το In-Season Tournament του NBA μετονομάζεται σε Emirates NBA Cup. H αλλαγή αποτελεί μέρος μιας πολυετούς συνεργασίας μάρκετινγκ μεταξύ της παγκόσμιας αεροπορικής εταιρείας Emirates και του NBA, που ανακοινώθηκε σήμερα (8/2) από το πρωτάθλημα.

Η συμφωνία αναδεικνύει επίσης την Emirates ως το πρώτο patch partner του πρωταθλήματος για τις φανέλες διαιτητών του NBA. Το In-Season Tournament πραγματοποιήθηκε το περασμένο φθινόπωρο με θριαμβευτές τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Διαβάστε επίσης: Relevo: «Στην Αθήνα το Σάββατο, ο Μεντιλίμπαρ»

«Το NBA είναι μια πολύτιμη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο χορηγιών μας, καθώς μας επιτρέπει να συνδεόμαστε με μια τεράστια παγκόσμια βάση θαυμαστών, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, όπου το παιχνίδι είναι αναπόσπαστο μέρος της αθλητικής κουλτούρας της χώρας», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Emirates, Σεΐχης Αχμέντ Μπιν Σαΐντ Αλ Μακτούμ.

Η Emirates, με έδρα το Ντουμπάι, συνεργάζεται με πολλές ομάδες και διοργανώσεις, όπως η ποδοσφαιρική Μίλαν και η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και το τουρνουά τένις U.S. Open στη Νέα Υόρκη. Η σήμανση του θα εμφανίζεται επίσης σε κλειστά του ΝΒΑ, σε αγώνες που μεταδίδονται τηλεοπτικά σε εθνικό επίπεδο, όπως ανέφερε το ΝΒΑ.

Παράλληλα, οι επιβάτες των αεροπορικών εταιρειών της Emirates θα έχουν πρόσβαση σε προγράμματα ψυχαγωγίας NBA, όπως ντοκιμαντέρ μεγάλης διάρκειας και προφίλ παικτών, σε όλες τις πτήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ