Μαρότο: «O Oλυμπιακός έχει φτιαχτεί για να είναι από τις κορυφαίες ομάδες στη διοργάνωση»

Μαρότο: «O Oλυμπιακός έχει φτιαχτεί για να είναι από τις κορυφαίες ομάδες στη διοργάνωση»

Ο Χουάν Μαρότο μίλησε για την ήττα της Βαλένθια από τον Ολυμπιακό.

Η Βαλένθια ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στην 26η αγωνιστική της Euroleague, με τον άμεσο συνεργάτη του Άλεξ Μουμπρού, Χουάν Μαρότο, να μιλά για το παιχνίδι.

Ο Ισπανός τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι είναι μια ομάδα που είναι φτιαγμένη για να είναι από τις κορυφαίες της διοργάνωσης, ενώ στάθηκε και στις διαιτητικές αποφάσεις στην τρίτη περίοδο.

Οι δηλώσεις του Χουάν Μαρότο:

«O Oλυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει φτιαχτεί για να είναι από τις κορυφαίες στη διοργάνωση. Θεωρώ ότι παίξαμε σε 3 από τις 4 περιόδους, ωστόσο ο Ολυμπιακός στην 3η περίοδο πήγαινε πολύ εύκολα στο μπόνους των βολών και αυτό ήταν πολύ δύσκολα για εμάς γιατί οι παίκτες μας γέμισαν με φάουλ και έπρεπε να αλλάξουμε την άμυνα μας.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά επιθετικό, πιέσαμε την μπάλα όσο μπορούσαμε, ωστόσο τα φάουλ που χρεωθήκαμε, κυρίως στην 3η περίοδο ήταν πολλά, που μας ανάγκασαν να αλλάξουμε λίγο το πλάνο μας. Στην συνέχεια το σκορ άνοιξε με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να ακολουθήσουμε, όμως δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους παίκτες μας. Μένουν ακόμα 8 παιχνίδια, θα τα δώσουμε όλα για να μπούμε στα πλέι-οφ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ