Παναθηναϊκός: Χωρίς Σλούκα η 12αδα για τον αγώνα με την Φενέρ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σλούκα η 12αδα για τον αγώνα με την Φενέρ

Οριστικά χωρίς τον Κώστα Σλούκα θα παραταχτεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Φενέρ, ο οποίος έμεινε εκτός δωδεκάδας. Μέσα οι Λεσόρ, Παπαπέτρου και Ερνανγκόμεθ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται, σε λίγη ώρα, στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (21:15) τη Φενέρμπαχτσε για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά όσον αφορά την κατάταξη της διοργάνωσης.

Στην σημαντική αυτή αναμέτρηση, οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Κώστα Σλούκα, που έμεινε εκτός 12άδας καθώς ταλαιπωρείται ακόμη από πρόβλημα στον προσαγωγό. Αντίθετα, κανονικά θα αγωνιστούν οι Ματίας Λεσόρ, Ιωάννης Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, οι οποίοι έχασαν κάποιες προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα όμως ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και τέθηκαν στις υπηρεσίες του Εργκίν Αταμάν.

Διαβάστε επίσης: Φάκελος Final-8: Το δίλημμα Μπαρτζώκα, ο ΜακΚίσικ και η 7άδα των ξένων

Από πλευράς Φενέρμπαχτσε, σημαντική είναι η απουσία του Νταϊσόν Πιέρ, ο οποίος δεν είχε ταξιδέψει ούτως ή άλλως από την Κωνσταντινούπολη μαζί με την αποστολή.

Αναλυτικά οι 12άδες του αγώνα:

Παναθηναϊκός AKTOR (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόσα, Μπαλτσερόφσκι, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας.

Φενέρμπαχτσε (Γιασικεβίτσιους): Μότλεϊ, Ουίλμπεκιν, Σανλί, Παπαγιάννης, Χέιζ – Ντέιβις, Μπιμπέροβιτς, Νουά, Γκούτντουριτς, Ντόρσεϊ, Καλάθης, Μαντάρ, Σέστιν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ