ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming

Μεγάλο ματς στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Τη Φενέρμπαχτσε φιλοξενεί ο Παναθηναϊκός στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Euroleague (21:15).

Να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Κάτι παραπάνω από κρίσιμο το αποψινό παιχνίδι για τους «πρασίνους», που προέρχονται από ήττα στο Κάουνας. Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ζαλγκίρις η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, σε ένα ματς όπου και παρατάχθηκε με πολλές απουσίες.

Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με ρεκόρ 15-10. Θέλει να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στα υψηλά διαζώματα της κατάταξης. Στα αγωνιστικά, ο Κώστας Σλούκας είναι εξαιρετικά αμφίβολος και δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν. Από την άλλη, οι Ματίας Λεσόρ και Ιωάννης Παπαπέτρου ξεπέρασαν την ίωση που αντιμετώπιζαν, ενώ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ επίσης απαλλάχθηκε από τη μικρή κάκωση στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού.

«Δεν υπάρχει ομάδα της Euroleague που δεν έχει χάσει έστω και ένα ματς στο πρωτάθλημά της. Μια ήττα στο πρωτάθλημα είναι φυσιολογική, ειδικά μετά τις «διαβολοβδομάδες». Παίξαμε χωρίς τον Λεσόρ, τον Ερνανγκόμεθ και τον Παπαπέτρου, ο Σλούκας είχε τραυματισμό. Δεν συγκρίνεται το ένα με το άλλο. Το σημαντικό είναι πως βρισκόμαστε στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές της Euroleague και θέλουμε να πάρουμε μια καλή θέση στη βαθμολογία.

Η κατάταξη είναι ξεκάθαρη. Είμαστε στην ίδια κατάσταση με τη Φενέρμπαχτσε. Χάσαμε πριν από τρεις μήνες στο πρώτο ματς. Ήμασταν μια άλλη ομάδα, όπως και εκείνοι ήταν μια άλλη ομάδα. Άλλαξαν τον προπονητή τους και ορισμένους παίκτες. Αύριο θα είναι ένα νέο ματς. Πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ μας. Η Φενέρμπαχτσε είναι καλή ομάδα. Όμως, πρέπει να είμαστε έτοιμοι στην έδρα μας, όπως ήμασταν σχεδόν σε όλα τα ματς ματς στην Euroleague», τόνισε για την αποψινή μάχη με τη Φενέρμπαχτσε στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Πάμε και στη Φενέρμπαχτσε που προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα. Ηττα στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό για την ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους, η πρώτη μετά από δύο αγωνιστικές. Στην 6η θέση με ρεκόρ 15-10 η τουρκική ομάδα που έρχεται στο ΟΑΚΑ για να κάνει τη… ζημιά στον Παναθηναϊκό. «Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να περιορίσουμε τα λάθη μας. Γιατί ο Παναθηναϊκός αναγκάζει τους αντιπάλους του να το κάνουν και βγάζει γρήγορες επιθέσεις και πόντους από αυτάί. Φυσικά, επίσης, μεγάλη σημασία θα έχει να σταματήσουμε τους γκαρντ του και τον Λεσόρ», ανέφερε για το ματς με τους πρασίνους ο κόουτς της Φενέρμπαχτσε. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ