Χάνει τον Λο με διάστρεμμα η Αρμάνι Μιλάνο

Χάνει τον Λο με διάστρεμμα η Αρμάνι Μιλάνο

Συνεχίζονται τα προβλήματα τραυματισμών στην Αρμάνι Μιλάνο, αφού ο Ετόρε Μεσίνα δεν μπορεί να υπολογίζει για τις επόμενες εβδομάδες στις υπηρεσίες του Μάοντο Λο που υπέστη διάστρεμμα στο χθεσινό ματς κόντρα στην Ρεάλ

Η Αρμάνι Μιλάνο κράτησε ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στο Play-In της Euroleague μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης (81-76) για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι του στη διοργάνωση.

Ωστόσο, ο Ετόρε Μεσίνα στην αναμέτρηση με την Βασίλισσα έχασε ακόμα έναν πολύ σημαντικό παίκτη για τα σχέδιά του. Όπως έγινε γνωστό από την ιταλική ομάδα, ο Μάοντο Λο υπέστη διάστρεμμα με την κατάσταση του Γερμανού άσου να εκτιμάται και πάλι σε δυο εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Φώτης Λώσης: Ο «άγνωστος» γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου, τα 15 χρόνια σχέσης με την Όλγα Κιουρτσάκη, η ρήξη με την τραγουδίστρια και το επάγγελμα

Να σημειώσουμε πως ο 32χρονος γκαρντ της ομάδας του Μιλάνου είχε τραυματιστεί νωρίτερα στην σεζόν, έχοντας χάσει μεγάλο όγκο παιχνιδιών με το σύνολο του Μεσίνα, ενώ είχε επιστρέψει πρόσφατα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ιταλών.

Σε 14 αγώνες την φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα, ο Μάοντο Λο μετρά κατά μέσο όρο 7.8 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ, σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ