Φώτης Λώσης: Ο «άγνωστος» γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου, τα 15 χρόνια σχέσης με την Όλγα Κιουρτσάκη, η ρήξη με την τραγουδίστρια και το επάγγελμα

Φώτης Λώσης: Ο «άγνωστος» γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου, τα 15 χρόνια σχέσης με την Όλγα Κιουρτσάκη, η ρήξη με την τραγουδίστρια και το επάγγελμα

«Είναι εύκολο να έχεις πεθερά την Άντζελα Δημητρίου. Είμαστε ίδια ηλικία», είχε πει στο παρελθόν ο γαμπρός της τραγουδίστριας

το προσκήνιο έχει έρθει ο «άγνωστος» γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου, Φώτης Λώσης, ο οποίος είναι εδώ και 15 χρόνια σε σχέση με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη. Η ρήξη με την τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει δυσκολέψει το ζευγάρι, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενα του στενού του περιβάλλοντος περνάει ζόρικα οικονομικά, ενώ το επάγγελμά του εγείρει ερωτηματικά.

To 2017, μετά από δέκα χρόνια σχέσης, Όλγα και Φώτης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τη νύφη να σχολιάζει: «Είμαστε μαζί πάνω από δέκα χρόνια. Μου αρέσει που είναι ειλικρινής, δοτικός, αποφασιστικός κι εργατικός! Είναι ο άντρας της ζωής μου. Είμαστε αρραβωνιασμένοι έξι χρόνια», ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Με τον Φώτη είμαστε μαζί 13 χρόνια και τρία παντρεμένοι. Η σχέση μας είναι υπέροχη, με λίγα λόγια θα σου πω πώς είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον και αλληλοσυμπληρωνόμαστε».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Γιατί το πλεονέκτημα έδρας περνάει από το ΣΕΦ…

«Το 2017, εννέα μέρες πριν το γάμο, ήμουν δύο μηνών και χάσαμε το μωράκι μας. Εγώ το είχα ήδη ανακοινώσει και δεν ήθελα να επισκιαστεί ο γάμος μας από αυτό το γεγονός. Δεν το είπαμε και στον γάμο μας όλοι μας ευχόντουσαν “με το καλό”. Μέχρι και την τελευταία βραδιά πριν τον γάμο έκλαιγα γιατί είχαν περάσει εννέα μέρες από την αποβολή», είχε δηλώσει.

«Είναι εύκολο να έχεις πεθερά την Άντζελα Δημητρίου. Είμαστε ίδια ηλικία», είχε πει ο γαμπρός της τραγουδίστριας για την ίδια, με εκείνη να δηλώνει: «Δεν ήξερα τίποτα. Είναι επιλογή της κόρης μου το τι διαλέγει. Είναι καλό παιδί. Τον δέχομαι».

Θυμίζουμε ότι η «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού έχει δύο ακόμα εγγονάκια, την Αγγελική και τον Παναγιώτη, από τον γιο της, Βαγγέλη. «Με τον γιο μου περάσαμε πολλά στάδια που δεν ήμασταν καλά και σε αυτό είχε δίκιο. Μάνα δεν είναι αυτή που γεννάει. Μάνα είναι αυτή που μεγαλώνει», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Αναφορικά με τη ρήξη στη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη και τον γαμπρό της, η τραγουδίστρια είχε δώσει τη δική της απάντηση, λέγοντας:

«Αν έβλεπα ότι έστω ένας από τους δύο έπιανε μια δουλειά, θα μπορούσα να συνεισφέρω. Δεν θα άφηνα φυσικά ποτέ ένα μωρό να πεινάσει, θα πήγαινα σε ένα σουπερμάρκετ να αγοράσω ό,τι είχε ανάγκη. Όπως και έκανα μέχρι πρότινος. Γιατί, πίστεψέ με, εγώ τα έχω πληρώσει όλα. Και επειδή ο κύριος Φώτης Λώσης ισχυρίζεται ότι τον είχα συνεργάτη μου, να ξεκαθαρίσω ότι μάνατζέρ μου είναι μόνο η κυρία Βάσω Καπώνη. Και δεν θα μπορούσε να είναι. Γιατί ο σωστός μάνατζερ φροντίζει να έχει τον καλλιτέχνη του σε ηρεμία. Δεν του κάνει bullying. Δεν του λέει «εγώ σε ανέβασα, εγώ σε ανάστησα ξανά, γιατί ήσουν πεθαμένη και σε πήρα στα χέρια μου και σε έφτιαξα». Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια να ακούσω αυτή την κουβέντα!».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ