Τι απάντησε ο Τάιλερ Ντόρσει, στην ερώτηση αν το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Ελλάδα

Τι απάντησε ο Τάιλερ Ντόρσει, στην ερώτηση αν το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Ελλάδα

Ο Τάιλερ Ντόρσει ρωτήθηκε αν το καλοκαίρι θα γυρίσει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Και…

Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να αντιληφθεί κάποιος την πραγματικότητα που έρχεται. Λογικά θα αφήσει την Πόλη και τη Φενέρ το καλοκαίρι ο Τάιλερ Ντόρσει. Λογικότερα θα σπεύσουν να ασχοληθούν με την περίπτωση του ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός καθώς τα ελληνικά «διαβατήρια» είναι σπάνια στον πλανήτη… Euroleague.

Το έκαναν ήδη μια φορά οι Ερυθρόλευκοι και ο «ομογενής» γκαρντ ήταν σπουδαίος στη σεζόν 2021-2022 σε εκείνο το ταξίδι ως το φάιναλ φορ του Βελιγραδίου. Το επιχείρησε πέρσι και ο Παναθηναϊκός με τη φημολογία να φτάνει ως και σε επίπεδο προφορικής συμφωνίας –δίχως αντίκρισμα φυσικά από τη στιγμή που ο 27χρονος γκαρντ είχε συμβόλαιο με τη Φενέρ-. Έρχεται λοιπόν ένα… θερμό καλοκαίρι; Πιθανότατα.

Διαβάστε επίσης: Ένας κανονικός προπονητής, σε μια δίκαιη αξιολόγηση…

Ο ίδιος ο Ντόρσει όμως φαίνεται πως δεν θέλει από τώρα να ρίξει λάδι στη φωτιά. Μιλώντας στην παρουσιάστρια Νάντια Βελέντζα, και την εκπομπή «Πάρε Βάλε», που προβάλλεται στο κανάλι της KingBet στο YouTube ρωτήθηκε σχετικά. Αν δηλαδή το σκέφτεται να γυρίσει στα μέρη μας το καλοκαίρι. Ντρίμπλαρε όμως με τρόπο υποδειγματικό. «Δεν είμαι σίγουρος. Δεν ασχολούμαι με αυτά μέσα στη σεζόν. Οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω σχετικά με αυτό”, ανέφερε ο απόφοιτος του Όρεγκον, ο οποίος έχει συμβόλαιο με το σύλλογο της Κωνσταντινούπολης και για τη σεζόν 2024-25».

Η λογική πάντως λέει ότι εάν και εφόσον ο Ντόρσει θα βρεθεί πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού. Και αυτό διότι ο Παναθηναϊκός προφανώς θα θελήσει να κρατήσει τον Κέντρικ Ναν σε αυτή τη θέση ενώ στα γκαρντ του οι Τζέριαν Γκραντ, Κώστας Σλούκας και Λούκας Βιλντόζα έχουν «πολυετή» και βαριά συμβόλαια. Αντίθετα οι Ερυθρόλευκοι αφενός θέλουν οπωσδήποτε το καλοκαίρι να προσθέσουν Έλληνες στο ρόστερ για να απομακρυνθούν από τον απαγορευτικό αριθμό των δέκα ξένων, αφετέρου ο Ντόρσει μοιάζει με κομμάτι του παζλ που θα μπορούσε να «κουμπώσει» υποδειγματικά. Μέχρι τότε όμως; Το μόνο σίγουρο είναι πως ο δρόμος δεδομένα μοιάζει μακρύς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ