Μπαρτσελόνα και Βέσελι συζητούν για νέο συμβόλαιο

Μπαρτσελόνα και Βέσελι συζητούν για νέο συμβόλαιο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιαν Βέσελι προκειμένου οι δύο πλευρές να επεκτείνουν την συνεργασίας τους

Ο Γιαν Βέσελι μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2025, ωστόσο οι Καταλανοί έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Τσέχο σέντερ προκειμένου οι δύο πλευρές να επεκτείνουν την συνεργασία τους.

Ο 34χρονος διεθνής άσος, ο οποίος αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στους μπλαουγκράνα, πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν, με τον Ρότζερ Γκριμάου να τον θεωρεί  πολύ σημαντικό στα αγωνιστικά του πλάνα.

Διαβάστε επίσης: Φερεντσβάρος: Η… κόλαση που έριξε τρία η Κλακσβικ

Όπως μετέδωσε το RAC1, ο πρώην παίκτης της Φενέρμπαχτσε, έχει έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιό του, που μπορεί να τον φέρει εκτός Βαρκελώνης, αν κάποια ομάδα πληρώσει ένα συγκεκριμένο ποσό ως buyout. Η Μπαρτσελόνα θέλει να φτάσει σε νέα συμφωνία ,με τον Βέσελι, στην οποία δεν θα συμπεριλαμβάνεται αυτός ο όρος και έτσι θα «δέσει» τον έμπειρο σέντερ στην Καταλονία.

Ο Βέσελι, ο οποίος δε θα βρίσκεται στο παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα για τα προκριματικά του EuroBasket το βράδυ της Παρασκευής (22/2), είναι από τους πρωταγωνιστές της φετινής Μπαρτσελόνα και τη τρέχουσα σεζόν μετράει 12.9 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ