Παναθηναϊκός AKTOR: Με Μωραίτη και Μαντζούκα η 12αδα των πρασίνων κόντρα στην Ρεάλ

Παναθηναϊκός AKTOR: Με Μωραίτη και Μαντζούκα η 12αδα των πρασίνων κόντρα στην Ρεάλ

Οριστικά χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο θα παραταχτεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης - Στην 12αδα οι Μωραίτης και Μαντζούκας

Μετά τη διακοπή για το Κύπελλο Ελλάδας και την Εθνική ομάδα, η δράση στην Ευρωλίγκα επιστρέφει για τον Παναθηναϊκό AKTOR με ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι στη Μαδρίτη, κόντρα στη πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ (29/02, 21:45).

Διαβάστε επίσης: Δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά: Το ποστάρισμα για τους Νέους και το… Pameeee (vid)

Οι πράσινοι έχουν μάλιστα σημαντικές απουσίες για το παιχνίδι αυτό της WiZink Center, αφού ο Λούκα Βιλντόζα έμεινε εκτός αποστολής για ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που τραυματίστηκε με την Εθνική ομάδα στον αγώνα με την Ολλανδία.

Από πλευράς της Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός 12άδας έμεινε ο Ρούντι Φερνάντεθ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Τσους Ματέο.

Αναλυτικά οι 12άδες του ματς:

Ρεάλ Μαδρίτης (Ματέο): Κοζέρ, Αμπάλδε, Χεζόνια, Γιουλ, Ροντρίγκεθ, Πουαριέ, Μούσα, Ταβάρες, Ντεκ, Γιαμπουσέλι, Καμπάτσο, Αλοθέν.

Παναθηναϊκός AKTOR (Αταμάν): Γκραντ, Σλούκας, Ναν, Καλαϊτζάκης, Γκριγκόνις, Παπαπέτρου, Χουάντσο, Μήτογλου, Λεσόρ, Μωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι, Μαντζούκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ