Ολυμπιακός: Με ένεση κόντρα στη Ζαλγκίρις ο Παπανικολάου!

Ολυμπιακός: Με ένεση κόντρα στη Ζαλγκίρις ο Παπανικολάου!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει ενοχλήσεις στη μέση και θα παίξει με ένεση στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις. Η δωδεκάδα των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το πολύ δύσκολο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στη Ζαλγκίρις όπου έχει να διαχειριστεί ουκ ολίγα προβλήματα.

Αυτό γιατί στο Κάουνας δεν ταξίδεψαν οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Νίκολα Μιλουτίνοφ ενώ λίγη ώρα πριν το ματς έγινε γνωστό πως ο Κώστας Παπανικολάου θα παίξει με ένεση λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Διαβάστε επίσης: Ένα γκολ κάθε ημίχρονο με 60% ευστοχία: Ο Ελ Κααμπί του Μεντιλίμπαρ, είναι ο πιο «hot» επιθετικός της Ευρώπης

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» θα σφίξει τα δόντια και θα είναι διαθέσιμος σε αυτό το παιχνίδι όπου η ομάδα του θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά τετράδας.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Γουόκαπ, Κάναν, Ράιτ, Λούντζης, Φαλ, Παπανικολάου, Μπραζντέικις, Πίτερς, Πετρούσεφ, Σίκμα, ΜακΚίσικ, Τανούλης.

Η δωδεκάδα της Ζαλγκίρις: Έβανς, Λεκαβίτσιους, Χέιζ, Σμιτς, Μπιρούτις, Λουκοσιούνας, Σάμνερ, Ντίμσα, Λαβρινοβίτσιους, Μάνεκ, Ουλάνοβας, Μπουτκεβίτσιους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ