ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Επιστροφή στα παρκέ της Euroleague για τον Ολυμπιακό. Μετά και τη διακοπή για το Κύπελλο και τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται για μάχη στο Κάουνας. Κόντρα στη Ζαλγκίρις η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για την 27η αγωνιστική της διοργάνωσης (20:00).

Με την ψυχολογία στα ύψη ετοιμάζεται να παραταχθεί στο παρκέ της Ζαλγκίρις Αρένα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τον δεύτερο τίτλο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, καθώς στον τελικό Κυπέλλου επικράτησαν με 69-58 του
Παναθηναϊκού. Σε καλό mood η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και στην Euroleague.

Τρεις διαδοχικές νίκες μετράνε στην εφετινή διοργάνωση οι Πειραιώτες, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσουν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 15-11. Με τέσσερις απουσίες στην αποψινή αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός. Στα πιτς βρίσκονται οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Νίκολα Μιλουτίνοφ. «Τρεις μέρες μετά το Κύπελλο ήταν σημαντικές για να ξεκουραστούμε, η αδρεναλίνη έτρεχε από τα… αυτιά μας μετά από τόσα πολλά παιχνίδια.

Οι διεθνείς όμως είναι σε άλλη κατάσταση, εμείς χάσαμε τον Λαρεντζάκη και τον Μήτρου-Λονγκ και αυτό είναι κάτι που μας πληγώνει ενόψει των υποχρεώσεών μας τώρα, συν ότι λείπει και ο Γκος από τον προηγούμενο τραυματισμό του. Αυτή τη στιγμή πιστεύουμε στην ομάδα μας και ότι βελτιωνόμαστε, έχουμε κάνει κάποια καλά παιχνίδια. Η Ζαλγκίρις είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα, με στόχο να μπει στα playoffs ή στα play-ins και παίζει πολύ καλύτερα σε σχέση με 3-4 μήνες πριν, κανείς δεν περιμένει ένα εύκολο παιχνίδι», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το αποψινό ματς στη Λιθουανία.

Από την άλλη και η Ζαλγκίρις πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου στη Λιθουανία. Σε καλό φεγγάρι και η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, καθώς μετράει οχτώ διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα η Ζαλγκίρις και με ρεκόρ 11-15. Δίνει μάχη για να διατηρηθεί σε κοντινή απόσταση από τα play-in της Euroleague. Στα αγωνιστικά, σίγουρα απών θα είναι ο διεθνής γκαρντ Ντοβίντας Γκιεντράιτις, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του διεθνούς σέντερ, Λαουρίνας Μπιρούτις.

«Δίνουμε το πιο δύσκολο ματς που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Γιατί; Παίξαμε κόντρα σε μερικές εξαιρετικές ομάδες, αλλά σ’ αυτό το στάδιο της σεζόν μπορούμε να πούμε ότι ο Ολυμπιακός βρήκε τη φόρμα του και έχει επιστρέψει στη νοοτροπία του νικητή. Μπορούν να έρθουν με πέντε παίκτες και να δώσουν κανονικά το ματς. Έχω απεριόριστο σεβασμό σε όλους, σ’ αυτή την ομάδα. Πέρυσι, για ένα δύσκολο σουτ δεν έγιναν πρωταθλητές Ευρώπης. Παίζουν τρομερά και στις δύο πλευρές του παρκέ», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός για το αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ