«Βόμβα» από την Ιταλία για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν: Αυτός που φεύγει, ο ελεύθερος Τζέιμς και ο Ντόρσεϊ

«Βόμβα» από την Ιταλία για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν: Αυτός που φεύγει, ο ελεύθερος Τζέιμς και ο Ντόρσεϊ

Οι Ιταλοί βάζουν... φωτιά στην επικαιρότητα της Euroleague - Ποιος αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, τι θα γίνει με τον Τζέιμς και πώς εμπλέκεται ο Ντόρσεϊ.

Ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση της πρώτης κούπας της σεζόν (Σούπερ Καπ), αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος πριν μερικές εβδομάδες, είναι «μέσα» στους άλλους δύο στόχους της σεζόν, που δεν είναι άλλοι από την κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παρόλο που η σεζόν ακόμη «τρέχει», οι Πειραιώτες, όπως όλοι οι οργανισμοί αυτού του επιπέδου, κάνουν τους προγραμματισμούς τους ενόψει της νέας σεζόν, άσχετα με την έκβαση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Ο Γκριγκόνις, ο Χεζόνια και μία περίπλοκη περίπτωση – Τι λένε οι Ιταλοί για τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν

Εδώ, έρχεται να προσθέσει το δικό του ρεπορτάζ σχετικά με τα πλάνα του Ολυμπιακού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο της ιστοσελίδας «realolimpiamilano», οι “ερυθρόλευκοι” ενδέχεται να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Λουκ Σίκμα το προσεχές καλοκαίρι, με δεδομένο πως το συμβόλαιο που είχε υπογράψει τον Ιούλιο του 2023 ήταν για 1+1 χρόνια.

«Ένας παίκτης χρειάζεται δίπλα στον Γουόκαπ, και το όνομά του είναι Μάικ Τζέιμς. Με τον Ντόρσεϊ στη θέση του Κάνααν», πρόσθεσε ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ