Βόμβα από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Αν φύγω από την Παρτιζάν, τέλος…

Βόμβα από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Αν φύγω από την Παρτιζάν, τέλος…

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για πρώτη φορά έδειξε την… έξοδο.

Ατάκα-βόμβα από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο μεγάλος δάσκαλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, φέρεται να έχει αποφασίσει πως η Παρτιζάν είναι ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του. Η ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του σαν προπονητής κατακτώντας το Πρωταθλητριών του 1992. Η ίδια που προσπαθεί να επαναφέρει ξανά σε επίπεδο final four.

Ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του το καλοκαίρι στο Βελιγράδι του Ζοτς. Του έγινε λοιπόν η ανάλογη ερώτηση και εκείνος για πρώτη φορά στην καριέρα του μίλησε εμμέσως για το αντίο.

«Δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό τη δεδομένη στιγμή. Όταν ολοκλήρωσα τη θητεία μου στον Παναθηναϊκό, μετά από 13 χρόνια εκεί, για έναν χρόνο έμεινα εκτός πάγκων. Όταν έφυγα από τη Φενέρμπαχτσε μετά από επτά χρόνια, επίσης. Δεν πιστεύω πως όταν τελειώσω τη θητεία μου στην Παρτιζάν θα πάω σε κάποια άλλη ομάδα. Σίγουρα δεν θα εργαστώ για έναν χρόνο. Αν θα μείνω εδώ (στην Παρτιζάν) ή όχι, θα το δείξει ο χρόνος», τόνισε ο Σέρβος προπονητής.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει το Σάββατο τα γενέθλια του. Κλείνει τα 64 του χρόνια. Στον πάγκο της Παρτιζάν επέστρεψε το καλοκαίρι του 2021. Οι Σέρβοι βεβαίως θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά όπως φαίνεται μέχρι τώρα αυτό δεν έχει οδηγήσει σε κάποια συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ