Μπάνκι: «Σε εξαιρετική περίοδο φόρμας ο Ολυμπιακός – Θα παίξουμε σε μια καυτή ατμόσφαιρα»

Μπάνκι: «Σε εξαιρετική περίοδο φόρμας ο Ολυμπιακός – Θα παίξουμε σε μια καυτή ατμόσφαιρα»

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της Βίρτους Μπολόνια με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι είναι σε φόρμα, ενώ στάθηκε και στην ατμόσφαιρα του ΣΕΦ.

Η Βίρτους Μπολόνια θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την 28η αγωνιστική της Euroleague, με τον Λούκα Μπάνκι να μιλά για το παιχνίδι.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται περίοδο φόρμας, ενώ στάθηκε και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των Πειραιωτών.

Οι δηλώσεις του Λούκα Μπάνκι:

«Είμαστε παραμονές ενός κύκλου πολύ σημαντικών και πολύ δύσκολων αγώνων που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με συγκέντρωση και υπευθυνότητα, με συνείδηση ότι σήμερα βρισκόμαστε να παλεύουμε για πολύ σημαντικούς στόχους. Γι’ αυτό θα πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο όλη την ενέργεια, τον ενθουσιασμό και τη σιγουριά ότι έχουμε κερδίσει αυτό το στάδιο με προσπάθεια και αφοσίωση.

Ο Ολυμπιακός, που ήταν φιναλίστ της διοργάνωσης, διανύει μια εξαιρετική περίοδο φόρμας, παίζοντας ένα ομαδικό μπάσκετ και με μια αμυντική συνέπεια αντάξια μιας ομάδας που φιλοδοξεί τον τίτλο. Θα παίξουμε σε ένα πολύ καυτό περιβάλλον, αλλά η αξία των αντιπάλων και οι συνθήκες στο γήπεδο θα πρέπει να είναι το έναυσμα για έναν επιθετικό και αποφασιστικό αγώνα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ