«Καυτές» εξελίξεις με Μάικ Τζέιμς: «Υπογράφει συμβόλαιο με… »

«Καυτές» εξελίξεις με Μάικ Τζέιμς: «Υπογράφει συμβόλαιο με… »

Δημοσίευμα της γαλλικής «Equipe», αποκαλύπτει που θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Μάικ Τζέιμς το ερχόμενο καλακαίρι

Η Μονακό φαίνεται πως το ξανασκέφτηκε και είναι αποφασισμένη να κάνει την ύστατη προσπάθεια για να κρατήσει τον Μάικ Τζέιμς στο ρόστερ της.

Όπως αποκάλυψε η «Equipe», οι Μονεγάσκοι έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις με τον Αμερικανό γκαρντ για την επέκταση της συνεργασίας τους. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα οι εκπρόσωποι του 33χρονου άσου βρίσκοπνται τις τελευταίες μέρες στο Πριγκιπάτο για τις διαπραγματεύσεις, αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι που έρχεται.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός θα τερματίσει πάνω από τον Παναθηναϊκό στη Euroleague»

Ο Τζέιμς υπέγραψε το καλοκαίρι του 2021 στη Μονακό και μαζί της έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γαλλίας, μία πρόκριση στο Final-4, ενώ όπως όλα δείχνουν με τη φανέλα της θα γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Στο μεταξύ, πριν από μερικές ημέρες και σε σχετική ερώτηση για την παραμονή του ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είχε δηλώσει: «Μένουμε στο ίδιο μέρος και η διοίκηση της Μονακό ξέρει που μπορεί να με βρει», ενώ παράλληλα είχε τονίσει πως το επόμενο συμβόλαιο που θα υπογράψει –οπουδήποτε- πως θα είναι το τελευταίο της καριέρας του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ