Κάνααν στο «10»: «Παλέψαμε όλοι μαζί για την νίκη – Θα δώσουμε μια μάχη κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Κάνααν στο «10»: «Παλέψαμε όλοι μαζί για την νίκη – Θα δώσουμε μια μάχη κόντρα στον Παναθηναϊκό»

O Aϊζέια Κάνααν αναφέρθηκε στα στοιχεία που οδήγησαν στην νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους ενώ τόνισε ότι την επόμενη εβδομάδα οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν μάχη κόντρα στον Παναθηναϊκό,

O Oλυμπιακός επικράτησε μ3 74-69 της Βίρτους Μπολόνια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας κι έκανε ακόμα ένα βήμα προς την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Από τους πρωταγωνιστές των ερυθρόλευκων στην χθεσινή νίκη, ήταν ο Αϊζέια Κάνααν με τον Αμερικανό γκαρντ να έχει 12 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ, σε 23 λεπτά συμμετοχής και να συμβάλλει τα μέγιστα για το πέμπτο συνεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Έδωσαν τα χέρια Μαρινάκης και Μεντιλίμπαρ- Νέο συμβόλαιο ως τον Ιούνιο 2025 ο Βάσκος, μισή ώρα μετά τη Μακάμπι!

Ο 32χρονος άσος μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε την επιθυμία του να κατακτήσει κι άλλους τίτλους με τον Ολυμπιακό, ενώ ανέφερε ότι οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για μάχη την επόμενη εβδομάδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αϊζέια Κάνααν:

-Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια για την νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ποιο ήταν το σημείο-κλειδί για την αποψινή επικράτηση;

Οι οπαδοί μας βοήθησαν πολύ. Ήρθαν στο γήπεδο μετά από αγώνα ποδοσφαίρου, ήταν αυτό που χρειαζόμασταν. Ο αρχηγός μας, Κώστας Παπανικολάου, μας έδωσε ώθηση, μας «οδήγησε» την κατάλληλη στιγμή και τα καταφέραμε. Παλέψαμε όλοι μαζί και κάναμε το καθήκον μας.

Απόψε, κι εσύ και οι συμπαίκτες σου, παίξατε και για τους Γουόκαπ και Λαρεντζάκη, που ήταν τραυματίες και δεν μπορούσαν να βοηθήσουν;

Εννοείται, μας έλειψαν αγωνιστικά αυτοί οι δύο. Έπρεπε να παίξουμε χωρίς αυτούς, όμως οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Εμείς πρέπει να προχωράμε και να κάνουμε την δουλειά μας. Όλοι οι τραυματίες ήταν δίπλα μας, στην εξέδρα και μας υποστήριζαν. Εμείς το ανταποδίδουμε και παίζουμε και γι’ αυτούς.

Έχεις πανηγυρίσει με τον Ολυμπιακό, 2 Πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα κα 2 Σούπερ Καπ. Η πρόσφατη κατάκτηση του Κυπέλλου σε κάνει πιο «πεινασμένο» για νέους τίτλους;

Σίγουρα. Θέλω να παίζω και να κερδίζω, κάθε παιχνίδι ,κάθε πρωτάθλημα. Αγαπώ το να κερδίζω. Γι’ αυτό δουλεύω στις προπονήσεις, γι’ αυτό προσπαθώ μέσα στο παρκέ. Είμαι πολύ ανταγωνιστικός, θέλω πάντα να νικάω και προσπαθώ να κερδίζω κάθε παιχνίδι που μπορώ.

Την επόμενη εβδομάδα έχετε το ελληνικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για εσάς ή το διαχειρίζεστε όπως τα υπόλοιπα;

Κάθε παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερο για τον οργανισμό, τους φιλάθλους αλλά και για εμάς. Είναι μια ομάδα που παίζει καλά το τελευταίο διάστημα, θα έρθουν εδώ και θα δώσουμε μια μάχη. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι, να παίξουμε στο «σπίτι» και πραγματικά ανυπομονούμε γι’ αυτό το ματς.

Δείτε τα highlights από την νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ