Οι ψηλοί της «πράσινης» λίστας – Ποιοι θα απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι

Οι ψηλοί της «πράσινης» λίστας – Ποιοι θα απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως θα κάνει προσθήκη στη θέση «5» το προσεχές καλοκαίρι και αυτές είναι οι περιπτώσεις που θα τον απασχολήσουν.

Ο Παναθηναϊκός είναι από τα πρώτα φαβορί της φετινής Euroleague, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν κάνει τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση στην θέση «5» της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, με πολλά «βαριά χαρτιά» να μένουν ελεύθερα το προσεχές καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Μεντιλίμπαρ, η άφιξη του Ιμπάνιεθ, η συνάντηση, το μέλλον και τα play offs

Σε πρώτο πλάνο υπάρχει η περίπτωση του Ταβάρες που τον θέλει η «πράσινη» ΚΑΕ και μάλιστα κατά καιρούς η περίπτωση αυτή απασχολεί την επικαιρότητα της Euroleague. Παράλληλα υπάρχει και ο Πουαριέ που επίσης λήγει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι και το όνομά του θα απασχολήσει πολλές ομάδες.

Άλλο ένα ρεαλιστικό σενάριο είναι ο Μότλεϊ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Φενέρμπαχτσε, ο οποίος θα μπορούσε να δώσει πολλές λύσεις, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με τον τουρκικό σύλλογο, αλλά έχει τον όρο στο συμβόλαιό του να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Άλλη μία περίπτωση η οποία βέβαια είναι ιδιαίτερη καθώς πρόκειται για παίκτη μεγαλύτερης ηλικίας είναι αυτή του Σερζ Ιμπάκα που μένει ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου, έχοντας υπογράψει μονοετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ