«Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Χεζόνια»

«Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Χεζόνια»

Η Marca θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του Χεζόνια από τη Ρεάλ Μαδρίτης και αποκαλύπτει την πρόταση που φέρεται να του έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός στον Κροάτη.

Τους τελευταίους μήνες του στη Μαδρίτη φαίνεται πως διανύει ο Μάριο Χεζόνια, με την «Marca» να θεωρεί σχεδόν δεδομένη την αποχώρησή του από τη Ρεάλ και παράλληλα ως πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Κροάτης να επιστρέφει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας, ο Μάριο Χεζόνια δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα αποχωρήσει από τον σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους Μερένχες.

Διαβάστε επίσης: To πρώτο «μπαμ» για τη Euroleague 2024-25: Μεταγραφή που προκαλεί αίσθηση (pic)

Ο Μάριο Χεζόνια έχει απορρίψει δύο προτάσεις ανανεώσεις που του έχει καταθέσει η Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δύο πλευρές να έχουν μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, ενώ παράλληλα φαίνεται πως έχει αλλάξει και το status του Κροάτη φόργουορντ στον ισπανικό σύλλογο. Ο έμπειρος άσος θεωρεί ότι θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα, ενώ φαίνεται πως έχουν «ψυχρανθεί» οι σχέσεις του με τον προπονητή της Ρεάλ, Τσους Ματέο.

Όλα δείχνουν ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τη Μαδρίτη, με τους Ισπανούς να «βλέπουν» τον Παναθηναϊκό ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Μάριο Χεζόνια. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η «Marca», ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη πρόταση στον Κροάτη, η οποία περιλαμβάνει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με καθαρές ετήσιες απολαβές ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ