To πρώτο «μπαμ» για τη Euroleague 2024-25: Μεταγραφή που προκαλεί αίσθηση (pic)

To πρώτο «μπαμ» για τη Euroleague 2024-25: Μεταγραφή που προκαλεί αίσθηση (pic)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό η πρώτη «βόμβα» στη Εuroleague, όσον αφορά τις μεταγραφές, είναι έτοιμη να πέσει.

Μπορεί η σεζόν στη Euroleague να βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, αφού είμαστε στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου και μία ανάσα από την έναρξη των πλέι οφ, όμως οι ομάδες δεν παύουν να κοιτούν το μέλλον για να καλύψουν κενά που μπορούν να δημιουργηθούν.

Μία από αυτές της ομάδες είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «encestando.es» έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Λορέντζο Μπράουν που πραγματοποιεί μια πολύ καλή με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβιβ.

Όπως τονίζουν οι ισπανοί τα δεδομένα είναι απλά. Οι ισραηλινοί εδώ και περίπου πέντε μήνες έχουν αποχωρήσει από τη χώρα λόγω του πολέμου με την Παλαιστίνη, με αποτέλεσμα να αγωνίζονται στο Βελιγράδι χωρίς τον κόσμο στο πλευρό τους.

Αυτό σημαίνει πως τα έσοδα έχουν μειωθεί σημαντικά αφού δεν υπάρχουν εισιτήρια με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του λαού να είναι πολλά, με τις ζημιές να υπολογίζονται πως φτάνουν περίπου τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Επειδή λοιπόν η κατάσταση στο Ισραήλ δεν φαίνεται να αλλάζει και δεν είναι λίγοι οι ξένοι που σκέφτονται να φύγουν. Η Ρεάλ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί κάτι τέτοιο και να κάνει δικό της τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος έχει και ισπανικό διαβατήριο στην κατοχή του, που σημαίνει πως δεν πιάνει θέση ξένου.

Σημαντικό είναι πως το συμβόλαιο του Σέρχι Ροντρίγκεθ ολοκληρώνεται, με τον πολύπειρο γκαρντ να φτάνει τα 38 του χρόνια, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Κάρλος Αλοθέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ