Δήλωση-«βόμβα»: «Μάικ, εσύ στον Παναθηναϊκό, με Αταμάν και Γιαννακόπουλο! Απλά… απίστευτο»

Δήλωση-«βόμβα»: «Μάικ, εσύ στον Παναθηναϊκό, με Αταμάν και Γιαννακόπουλο! Απλά… απίστευτο»

Το ερχόμενο καλοκαίρι ο Μάικ Τζέιμς αναμένεται να γίνει το πιο «καυτό» όνομα στην αγορά και έγινε μια δήλωση που θα συζητηθεί!

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ, που είναι ένας εκ των παραγωγών του «Urbonus podcast», στο «basketnews.com» κατέθεσε την δική του άποψη σχετικά με τον επόμενο σταθμό του Μάικ Τζέιμς, που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης.

Με δεδομένο το γεγονός πως θα βγει στην αγορά το επόμενο καλοκαίρι, η πρόταση του άλλοτε γκαρντ του Απόλλωνα Πάτρας και του Πανιωνίου ήταν ξεκάθαρη και τόνισε στον Αμερικανό πως η κατάλληλη επιλογή για εκείνον θα ήταν ο Παναθηναϊκός, εξηγώντας μάλιστα τους λόγους.

Ο ΜακΚόλουμ τυπογράμμισε πως θα είναι απίστευτο να επιστρέψει, ενώ σχολίασε και την ταυτόχρονη παρουσία του Τζέιμς με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Εργκίν Αταμάν, αλλά και τον Ματίας Λεσόρ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ΜακΚόλουμ:

«Δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν το σπίτι. Ο Μάικ πρέπει να βρίσκεται στο δικό του. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι το μέρος αυτο. Ο Ναν είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Ο Μάικ Τζέιμς μπορεί να είναι το τέλειο κομμάτι στο σύστημά τους. Θα έχει ελευθερία με βάση το παιχνίδι του. Έχουν έναν εξαιρετικό ψηλό, όπως τον Λεσόρ. Το πικ εν ρολ του με τον Λεσόρ είναι κάτι πολύ όμορφο να το βλέπεις.

Μπορεί να παίξει και χωρίς τη μπάλα και αυτό να τον βοηθήσει να σκοράρει περισσότερο, όταν θα παίζει στο 1 ο Σλούκας και ο Γκραντ. Μου αρέσει η ευελιξία που έχουν σε αυτές τις θέσεις. Έχουν ανεβάσει το μπάτζετ, ψάχνουν σταρ και έχουν τη θέληση να επιστρέψουν σητν κορυφή. Ποιον καλύτερο παίκτη να πάρουν. Θέλω να τον δω κάπου που θα έχει ήδη εγκατασταθεί και όχι να φέρει την κουλτούρα νικητή στην ομάδα ή κάποιος που θα βοβθήσει την ομάδα να ανέβει.

Ο Παναθηναϊκός έχει το όνομα, την παράδοση, τον σεβασμό να φτάσει στη διαδρομή αυτή. Κάθε παίκτης θέλει να κερδίσει τίτλους, να πετύχει και να βγάζει λεφτά. Ο Παναθηναϊκός πληρώνει λεπτά και ο πρόεδρος θα μπορούσε να κάνει το καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός θα ήταν καλύτερη επιλογή για να πάρει τον τίτλο και να φτάσει σε αυτή την επιτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ