Αποκαλυπτικός Κίναν Έβανς για το μέλλον του: «Αυτή τη φανέλα θέλω να φορέσω…»

Αποκαλυπτικός Κίναν Έβανς για το μέλλον του: «Αυτή τη φανέλα θέλω να φορέσω…»

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προέβη ο Κίναν Έβανς αναφορικά με το μπασκετικό του μέλλον και την ομάδα που θα ήθελε να εκπροσωπήσει.

Ο Κίναν Έβανς έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους γκαρντ στη Euroleague, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και όλη η Ευρώπη κοιτάζει την περίπτωση του.

Η Ζαλγκίρις πριν από δύο χρόνια βρήκε «φλέβα χρυσού», καθώς έκανε δικό της με συμβόλαιο διετούς διάρκειας, έναν γκαρντ που μπορούσε και να σκοράρει, αλλά και να πασάρει και πλέον είναι σε όλες τις λίστες των GM της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Υπάρχει ένα μεγάλο «πρέπει» για τον Ολυμπιακό

Εκείνος όμως θέλει να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Λιθουανίας, καθώς θεωρεί ιδιαίτερη πρόκληση για εκείνον και αν του δινόταν η ευκαιρία θα ήθελε να εκπροσωπήσει την χώρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω πως σίγουρα θα το έκανα. Είναι κάτι διασκεδαστικό που δεν έχω κάνει ξανά. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση για εμένα. Λατρεύω επίσης το ότι η Λιθουανία έχει μόνο Λιθουανούς παίκτες στη σύνθεσή της. Αγαπούν τη χώρα τους και θέλουν να δείξουν το μπασκετικό υπόβαθρο που υπάρχει. Αν μου δινόταν πάντως η ευκαιρία, ξεκάθαρα θα το έκανα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ