Γιαννακόπουλος: «Η χθεσινή στεναχώρια συγκρίνεται μόνο με το Τελ Αβίβ και τη Σαραγόσα» (pic)

Γιαννακόπουλος: «Η χθεσινή στεναχώρια συγκρίνεται μόνο με το Τελ Αβίβ και τη Σαραγόσα» (pic)

Το νέο ποστάρισμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός επικράτησε χθες Πέμπτη (14/3) του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ με σκορ 71-65 για την 29η αγωνιστική της Euroleague και πραγματοποίησε ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας στα play offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτή ήταν η τέταρτη φετινή ήττα σε έξι ματς του «τριφυλλιού» από τους «ερυθρόλευκους», από τους οποίους έχει χάσει ήδη δύο ματς στη Euroleague και δύο τίτλους, το Κύπελλο Ελλάδος και το Super Cup.

Διαβάστε επίσης: Do you believe in miracles vol2 (vid, pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στο ΣΕΦ χθες και είδε από κοντά το ντέρμπι των «αιωνίων» και μετά το ματς έκανε δημοσίευση στην οποία ζητούσε το «5χ5 αυστηρά» από εδώ και πέρα για τον Παναθηναϊκό. Ο ισχυρός άντρας των «πράσινων» όμως επανήλθε με νέο ποστάρισμα, στο οποίο σύγκρινε τη χθεσινή αποτυχία με τις ήττες στους ημιτελικούς της Euroleague σε Τελ Αβίβ και Σαραγόσα από τον Ολυμπιακό.

«Δεν ντρέπομαι να πω ότι η χθεσινή στεναχώρια συγκρίνεται μόνο με τους ημιτελικούς του Τελ Αβίβ και της Σαραγόσα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ