Aνακοίνωσε Sold Out για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η Παρτίζαν (pic)

Aνακοίνωσε Sold Out για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η Παρτίζαν (pic)

Για ακόμη μία φορά η «Stark Arena» θα είναι κατάμεστη, με την Παρτίζαν να ανακοινώνει το Sold Out για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί να βρισκόμαστε στη μέση της τελευταία «διαβολοβδομάδας» της Euroleague, οι φίλοι της Παρτίζαν όμως ξέρουν να προετοιμάζονται για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν, με τη σερβική ομάδα να ανακοινώνει ακόμα ένα Sold Out.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε ο σύλλογος, τα εισιτήρια της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της διοργάνωσης εξαντλήθηκαν και έτσι η «Stark Arena» θα είναι κατάμεστη για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν.

Οι οπαδοί της Παρτίζαν θέλουν να στηρίξουν έμπρακτα την ομάδα τους στην πιο κρίσιμη καμπή της χρονιάς, καθώς αυτή την στιγμή βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 14-16 και την επόμενη αγωνιστική θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από την άλλη φυσικά το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο για τον Ολυμπιακό που κυνηγά την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας και συνεπώς θα πρέπει να περάσει από μια ιδιαίτερα «καυτή» έδρα για διατηρήσει τις ελπίδες του ζωντανές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ