Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού – Χαμός για το πλεονέκτημα έδρας (pic)

Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού – Χαμός για το πλεονέκτημα έδρας (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ερυθρού Αστέρα - Μεγάλη «μάχη» για το πλεονέκτημα της έδρας.

Ένας εξαιρετικός Παναθηναϊκός και στις δύο πλευρές του παρκέ κατάφερε να φύγει με την νίκη από την Σερβία και την έδρα του Ερυθρού Αστέρα χάρη στο 89-76. Ένα αποτέλεσμα το οποίο εδραιώνει τους πράσινους στην πρώτη τετράδα.

Πιο συγκεκριμένα το τριφύλλι πλέον βρίσκεται στην 3η θέση με 19-11, ενώ από την άλλη το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχασε και τις όποιες ελπίδες είχε για την δεκάδα και τα play-in όντας στην 16η θέση και στο 10-20.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων Λεμεσού – ΑΕΚ 0-1: Έπαιξε σαν… επίσημο και πήρε τη νίκη στην Κύπρο η Ένωση

Στο μεγάλο ματς της ημέρας η Φενέρμπαχτσε συνέχισε την ανοδική της πορεία καταφέρνοντας να επικρατήσει με 88-74 επί της Μπαρτσελόνα ανεβαίνοντας έτσι και αυτή με την σειρά στο 19-11. Οι «μπλαουγκράνα» συνεχίζουν να χάνουν λάδια παραμένοντας ωστόσο στη 2η θέση και στο 20-10.

Και αυτό διότι η φορμαρισμένη Μονακό υπέστη ήττα σοκ εντός έδρας από τη Μιλάνο με 98-80 χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πιάσει τους Καταλανούς. Κάπως έτσι οι Μονεγάσκοι παραμένουν στο 19-11, ενώ από την άλλη οι Ιταλοί αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για τα play-in μιας και ανέβηκαν στην 13η θέση με 13-17.

Η βαθμολογία: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ