Ανατροπή δεδομένων: Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Χεζόνια

Ανατροπή δεδομένων: Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Χεζόνια

Ο Κροάτης φόργουορντ μίλησε για το μέλλον του και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά – Η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Παναθηναϊκός και η… Παρτιζάν.

Αινιγματικός, όσον αφορά στο μέλλον του, εμφανίστηκε ο Μάριο Χεζόνια.

Ο Κροάτης φόργουορντ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό να τον μπλέκουν τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την Παρτιζάν.

Διαβάστε επίσης: Οι «σίγουροι» και τα διλήμματα – Το πλάνο πρόκρισης του Πογέτ

Η άφιξη της Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι για το αποψινό παιχνίδι με την Παρτιζάν για την 31η αγωνιστική της Euroleague όπως ήταν απόλυτα λογικό έφερε στο προσκήνιο το θέμα του Μάριο Χεζόνια και την πιθανή μεταγραφή του στη σέρβικη ομάδα, με τον ίδιο, πάντως, να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμα και την παραμονή του στους Μερέγχες.

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλά μηνύματα και είμαι ευγνώμων σε όλους τους φιλάθλους που με ακολουθούν και με σέβονται. Όσο για την επόμενη σεζόν, δεν ξέρω τίποτα. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτή τη σεζόν. Ας επαναλάβουμε αν γίνεται την περσινή επιτυχία και μετά θα είναι πιο εύκολο να σκεφτούμε το μέλλον», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάριο Χεζόνια, τον οποίο οι Ισπανοί πάντως στέλνουν στον Παναθηναϊκό.

«Η αποχώρηση του Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό θεωρείται ολοένα και περισσότερο δεδομένη», είχε γράψει προ ολίγων ημερών η Marca.  Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κροάτης διανύει την κορυφαία σεζόν του στην Ευρωλίγκα, έχοντας 13.2 πόντους και 4.4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, με 41% στα τρίποντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ