Με Βιλντόζα κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός

Με Βιλντόζα κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός

Ο Λούκα Βιλντόζα συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να τεθεί στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για την αυριανή αναμέτρηση (22/3) στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Με ένα ευχάριστο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (22/3) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague.

Πιο συγκεκριμένα ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Λούκα Βιλντόζα να συμμετέχει κανονικό στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στην δωδεκάδα του τριφυλλιού για το ματς απέναντι στους «μπλαουγκράνα».

Διαβάστε επίσης: Για πού ετοιμάζει βαλίτσες ο Κάρλος Καρβαλιάλ: Πενήντα μέρες μετά την απόλυση του από τον Ολυμπιακό ετοιμάζεται για…

Θυμίζουμε πως ο Αργεντίνος γκαρντ είχε ενοχλήσεις στο γόνατο από το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας και είχε απουσιάσει από τέσσερα παιχνίδια στη Euroleague και τρια στη Basket League.

Μέχρι στιγμής ο απολογισμός του Βιλντόζα στα 21 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Euroleague είναι 6.4 πόντοι, 1.6 ασίστ και 1.9 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ