Για πού ετοιμάζει βαλίτσες ο Κάρλος Καρβαλιάλ: Πενήντα μέρες μετά την απόλυση του από τον Ολυμπιακό ετοιμάζεται για…

Για πού ετοιμάζει βαλίτσες ο Κάρλος Καρβαλιάλ: Πενήντα μέρες μετά την απόλυση του από τον Ολυμπιακό ετοιμάζεται για…

Στις πρώτες θέσεις της λίστας (της) ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Και ο πρώην του Ολυμπιακού…

Υπάρχουν δύο χώρες που οι Πορτογάλοι προπονητές πραγματικά απολαμβάνουν τιμές. Και ο Κάρλος Καρβαλιάλ ετοιμάζεται σε χρόνο ρεκόρ να τις επισκεφτεί και τις δύο. Πρώτο φαβορί λέει ο έμπειρος τεχνικός για τον πάγκο της Ατλέτικο Μινέιρο. Εκεί όπου μόλις απολύθηκε ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Ναι, οι Έλληνες έχουν έναν καημό με τους Πορτογάλους προπονητές. Και τα τελευταία χρόνια και οι Βραζιλιάνοι άλλον έναν. Ίσως αφορά στην κοινή γλώσσα. Ίσως απλά είναι τόσοι πολλοί οι Πορτογάλοι προπονητές που δουλεύουν εύκολα μακριά από την χώρα τους. Όπως και να έχει; Ο Καρβαλιάλ που έχει ταξιδέψει τον κόσμο με το ποδόσφαιρο στη Βραζιλία ακόμη δεν έχει πάει.

Διαβάστε επίσης: Οι «σίγουροι» και τα διλήμματα – Το πλάνο πρόκρισης του Πογέτ

Αν ήρθε η ώρα, πενήντα μέρες από την απόλυση του από τον Ολυμπιακό; Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Ατλέτικο Μινέιρο αναζητάει τον διάδοχο του Λουίς Φελίπε Σκολάρι και το όνομα του πρώην τεχνικού των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Ο Καρβαλιάλ είναι μία από τις δύο εναλλακτικές επιλογές της Ατλέτικο Μινέιρο, εφόσον οι Βραζιλιάνοι δεν τα βρουν με τον βασικό της στόχο που είναι ο Γκάμπριελ Μιλίτο.

Για την ακρίβεια: Ο 58χρονος Καρβαλιαλ και ο Πέδρο Καϊσίνια (άλλοτε βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα) είναι οι δύο λύσεις που έχουν στο μυαλό τους στην Ατλέτικο εφόσον δεν προκύψει γάμος με τον Μιλίτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ