Αυτή είναι η διάγνωση για τον Πετρούσεφ

Αυτή είναι η διάγνωση για τον Πετρούσεφ

Ο Σέρβος φόργουορντ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν και οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα – Θα επανεκτιμηθεί αύριο η κατάσταση του.

Άτυχος στάθηκε ο Φίλιπ Πετρούσεφ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βιλερμπάν για την 31η αγωνιστική της Euroleague, καθώς στο πρώτο ημίχρονο ο Σέρβος τραυματίστηκε στο γόνατο και χρειάστηκε να μεταβεί στο «Ιατρικό» για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο διεθνής φόργουορντ έδειξαν ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα. Η κατάστασή του επανεκτιμηθεί αύριο και θα γίνει γνωστός ο χρόνος απουσίας του από τις προπονήσεις της πειραϊκής ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Γεωργία – Λουξεμβούργο 2-0: Ο Ζιβζιβάτζε «ντύθηκε» Κβαρατσέλια και έστειλε τους Γεωργιανούς στον τελικό των playoffs

Ο Πετρούσεφ απέναντι στην Βιλερμπάν πρόλαβε να αγωνιστεί για 07:26 λεπτά, έχοντας 8 πόντους, με 3/3 δίποντα και 2/2 βολές, ενώ επίσης είχε 1 κλέψιμο και 9 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αύριο (Παρασκευή, 22/3) η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και θα γίνει γνωστό το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει στα… πιτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ