Mετράει αντίστροφά για την επιστροφή του στην δράση ο Νίκολα Μιλουτίνοφ

Mετράει αντίστροφά για την επιστροφή του στην δράση ο Νίκολα Μιλουτίνοφ

Η αποθεραπεία του Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει μπει στην τελική ευθεία και Σέρβος πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ.

Ο Ολυμπιακός έχει ταλαιπωρηθεί πολύ φέτος από τους τραυματισμούς. Ένας από εκείνους που έχουν επιβαρυνθεί περισσότερο είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ ξεκίνησε τη σεζόν προερχόμενος από το Παγκόσμιο Κύπελλο όπου έφτασε μέχρι τον τελικό με τη χώρα του.

Η επιβάρυνση που είχε έφερε τον πρώτο τραυματισμό στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Στη συνέχεια επέστρεψε όμως είδε τον Μουστάφα Φαλ να χτυπά και να μένει εκτός. Κάτι που τον επιβάρυνε ακόμα περισσότερο. Για να έρθει το… αποκορύφωμα στα τέλη Γενάρη όπου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπερδεύτηκε με τον Παπανικολάου και τραυματίστηκε εκ νέου. Τι έλεγαν τα νέα; Κάταγμα στο μετατάρσιο και δύο μήνες έξω.

Από τότε έχει ξεκινήσει η… ανηφόρα για τον Μιλουτίνοφ που μπήκε στο χειρουργείο και χρειάστηκε να περάσει ένα διάστημα όπου περπατούσε με πατερίτσες. Πλέον πλησιάζουμε στη συμπλήρωση των δύο μηνών και ήδη η βελτίωση της υγείας του Σέρβου είναι εμφανής.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Μποζίκας, ο έμπειρος σέντερ έχει ξεκινήσει τις ατομικές προπονήσεις, κάνοντας δύο μέχρι στιγμής. Σκοπός είναι να δουν οι γιατροί και οι γυμναστές του Ολυμπιακού πως θα αντιδράσει το πόδι του, με τους ανθρώπους των Ερυθρόλευκων να μην θέλουν σε καμία περίπτωση να τον πιέσουν.

Συνεπώς θα του δώσουν όσο χρόνο χρειαστεί για να μπορέσει να επιστρέψει στο 100% στην αγωνιστική δράση, με τον Μποζίκα να τονίζει πως η εν λόγω διαδικασία είναι πολύ πιθανό να διαρκέσει για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες. Διάστημα που θα χρειαστεί και ο Φιλίπ Πετρούσεφ για να γυρίσει από το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ