Ο Ντόρσεϊ, η ανάρτηση που «άναψε» φωτιές και οι «αιώνιοι» – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του

Ο Ντόρσεϊ, η ανάρτηση που «άναψε» φωτιές και οι «αιώνιοι» – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του

O Τάιλερ Ντόρσεϊ «απασφάλισε» μέσα από τα social media και έδειξε την κατεύθυνση του για τη νέα σεζόν - Τα δεδομένα για το μέλλον του.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ εδώ και μερικούς μήνες είναι πάντα στα ρεπορτάζ της Euroleague, καθώς φέρεται να είναι ένας παίκτης που παρακολουθούν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός.

Ο ομογενής γκαρντ αποτελεί έναν από τους καλύτερους σκόρερ στην Ευρώπη, έχει ελληνικό διαβατήριο και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, κάτι που σημαίνει ότι θα απασχολήσει αρκετές ομάδες της Euroleague.

Ωστόσο, αν και η σεζόν βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ο Ντόρσεϊ ξεσπάθωσε μέσα από τα social media και προχώρησε σε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση που είχε στο… στόχαστρο τη Φενέρμπαχτσε.

Συγκεκριμένα, ο Ντόρσεϊ μίλησε για έλλειψη σεβασμού, φωτογραφίζοντας την τούρκικη ομάδα, ενώ υπογράμμισε ότι ανυπομονεί για τη σεζόν 2024/25, που πιθανότατα θα τον βρει αλλού.

Ο ομογενής γκαρντ φέρεται να έχει βρει τη λύση και να είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, όπως έγραψε και ο ίδιος για την επόμενη σεζόν. Τα δεδομένα για τον Ντόρσεϊ είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα φέτος, αφού δεν θα κυνηγήσει κάτι στο ΝΒΑ, που δεν θα είναι σίγουρο, αλλά θα μείνει στη Euroleague.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι ομάδες που θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους ανάλογα και τις προσθαφαιρέσεις του καλοκαιριού είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Από εκεί και πέρα, ουσιαστικά έδειξε με την ανάρτηση του ότι έχει τελειώσει από τη Φενέρ, ενώ από τις υπόλοιπες ομάδες της Euroleague λίγες είναι εκείνες που μπορούν να ασχοληθούν με την περίπτωση του (Μιλάνο, Παρτιζάν, Ερυθρός Αστέρας, Εφές).

Η πλάστιγγα λοιπόν γέρνει για επιστροφή του στην Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό να είναι η ομάδα που τον πίστεψε όσο καμία και που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ενώ ο Παναθηναϊκός από την άλλη τον ήθελε και το καλοκαίρι, όμως δεν έμεινε ελεύθερος.

Μόνο που τώρα έχει μία υπερπλήρη γραμμή στα γκαρντ και για να πάει ο Ντόρσεϊ θα πρέπει κάποιος να αποχωρήσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τους επόμενους μήνες, με τον Ντόρσεϊ με βάση τα δεδομένα να κοιτάξει ξανά προς… Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ