Η προφητεία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Έτσι θα πάρουμε την Εuroleague» (vid)

Η προφητεία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Έτσι θα πάρουμε την Εuroleague» (vid)

Τον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός AKTOR θα κατακτήσει την φετινή Euroleague έδειξε με ένα story στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δύο μήνες πριν από το Final Four της Euroleague, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ονειρεύεται το «τριφύλλι» στην κορυφή της Ευρώπης.

Λίγες ώρες πριν από το εντός έδρας παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Basket League με τον Προμηθέα ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ δημοσίευσε ένα video στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο προβλέπει πώς θα κριθεί ο τελικός που θα γίνει στο Βερολίνο τον ερχόμενο Μάιο.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντόρσεϊ, η ανάρτηση που «άναψε» φωτιές και οι «αιώνιοι» – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του

«Θα κάνουμε αναπαράσταση του τελικού της Ευρωλίγκα, έχουμε πει 91-90 με τρίποντο του Σλούκα στο μηδέν. Είμαστε μπροστά όλο το παιχνίδι, μας έχουν σφάξει, το έχουμε γυρίσει και είναι η τελευταία φάση, 1.7″. Είναι ο Γκραντ στην επαναφορά, ο Σλούκας στη γωνία, τρέχει, τρέχει, τρέχει, έρχεται έτσι, βγαίνει ο Χουάντσο, του κάνει σκριν, παίρνει τη μπάλα στο 1.7″, γυρίζει… Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα! Και είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ