Τρελάθηκε ο Μπαρτζώκας: 7-0 βολές σε  43΄΄η Παρτιζάν με τη λήξη του πρώτου μέρους – Αίσχη από τους γκρι

Τρελάθηκε ο Μπαρτζώκας: 7-0 βολές σε 43΄΄η Παρτιζάν με τη λήξη του πρώτου μέρους – Αίσχη από τους γκρι

Το 33-30 έγινε 40-30 με επτά βολές της Παρτιζάν σε 43 δευτερόλεπτα. Απίστευτα πράγματα...

Τρομερά πράγματα στην Σταρκ Αρένα. Και πολύ λογικά έξαλλος ο Γιώργος Μπαρτζώκας με όσα κάνουν οι τρεις διαιτητές. Τον τρόπο που μετέτρεψαν σε 43 δευτερόλεπτα το 33-30 υπέρ της Παρτιζάν σε 40-30. Με 7 συνεχόμενες βολές και όλες τις πιθανές και απίθανες ποινές που μπορεί να δεχτεί μια ομάδα.

Μέχρι δύο φάουλ στη σειρά -4/4 βολές- στον Πονίτκα δόθηκαν σε φάουλ του Λαρεντζάκη και στην εξέλιξη της φάσης σε μαρκάρισμα του ΜακΚίσικ που χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ! Ναι, δύο φάουλ στην ίδια φάση, το ένα αντιαθλητικό!

Διαβάστε επίσης: «Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Αλί Άβιλα» (vids)

Νωρίτερα στα 51΄δόθηκαν βολές στον Ντοζιέρ (1/2) και λίγο μετά το καρέ του Πολωνού ένα καθαρό επιθετικό φάουλ του Ντοζίερ δόθηκε και αυτό ανάποδα πριμοδοτώντας τον Αμερικανό «πλάγιο» ξανά με 2 βολές. Της… βολής το κάγκελο.

Κάπως έτσι το 33-30 υπέρ των Σέρβων, έγινε 40-30 δηλαδή το μεγαλύτερο προβάδισμα που είχε η ομάδα του Ομπράντοβιτς στο πρώτο ημίχρονο. Ένα καλάθι του Γκος όμως στην εκπνοή του πρώτου μέρους έριξε την διαφορά στους οκτώ (40-32). Τελευταία εικόνα από το Βελιγράδι; Η οργή του Γιώργου Μπαρτζώκα με τους διαιτητές. Αλλά που να το βρει το δίκιο του ο Έλληνας κόουτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ