ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ματσάρα στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Παρτίζαν στην Stark Arena για την 32η αγωνιστική της εφετινής Euroleague (21:30).

Επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών ο Ολυμπιακός. Καλή εμφάνιση και εντός έδρας νίκη επί της Βιλερμπάν για τους Πειραιώτες που συνεχίζουν τη μάχη τους για το πλεονέκτημα έδρας. Εβγαλε αντίδραση μετά και την ήττα στην Πόλη η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και έδειξε έτοιμη για όλα. Πάντα στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague οι ερυθρόλευκοι και με ρεκόρ 19-12.

Άπαντες αντιλαμβάνονται το πόσο σημαντικό είναι το αποψινό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που παλεύει με νύχια και με δόντια για να χωθεί στην τετράδα της κατάταξης. Στα αγωνιστικά, οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στο Βελιγράδι δίχως τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Φίλιπ Πετρούσεφ και Μιχάλη Λούντζη. Αντίθετα, κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος δεν έπαιξε στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος.

«Δεν διαφέρει από άλλα παιχνίδια, δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό. Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η έδρα της Παρτιζάν είναι ιδιαίτερα καυτή, χρειάζεται πολύ μεγάλη συγκέντρωση για τους παίκτες ώστε να μείνουν στο αγωνιστικό πλάνο. Πρέπει να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, να μην παρασυρθείς από την ένταση που παίζει ο αντίπαλος και φυσικά από την κρισιμότητα του παιχνιδιού που είναι και για τους δυο ιδιαίτερη. Γι’ αυτούς μάλλον ίσως λίγο περισσότερη.

Αυτό είναι το θέμα, πώς θα εμφανιστούμε εκεί και να μείνουμε στο πλάνο. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω να μην επηρεαστούμε, να έχουμε καλές επιλογές στο παιχνίδι, οι τραυματίες να μπαίνουν στο επίπεδο που πρέπει να είναι, και να διεκδικήσουμε τη νίκη», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την αποψινή μάχη.

Πάμε και στην Παρτίζαν που ρίχνει τις τελευταίες της… ζαριές για την είσοδο στο play-in της Euroleague. Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με αποτέλεσμα να χάσει και άλλο έδαφος στη μάχη της πρώτης δεκάδας. Στην 11η θέση με ρεκόρ 14-17 η Παρτίζαν, βλέπει ως… τελικό το αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, η Παρτίζαν είναι πολύ πιθανό να έχει μία σημαντική απουσία. Αυτή του Ζακ ΛεΝτέι.

«Έχουμε την εμπειρία του αγώνα που παίξαμε πριν αρκετό καιρό, αλλά θα μας βοηθήσει στο πώς θα τους αντιμετωπίσουμε. Είναι μια ομάδα που έχει χτιστεί για να φτάσει μέχρι το τέλος, έχουν ποιότητα και παίζουν με έναν αναγνωρίσιμο τρόπο από τη στιγμή που ανέλαβε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Έχουμε δύσκολη δουλειά μπροστά μας για να διαβάσουμε την άμυνά τους. Θα υπάρχουν μεγάλες κατοχές και μεγάλη κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει με μεγάλη υπομονή και πολλές επιθέσεις εκδηλώνονται στο τέλος του χρόνου. Εκτελούν εξαιρετικά στα τελευταία 3-4 δευτερόλεπτα της κατοχής. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να παίζουμε καλή άμυνα για 24 δευτερόλεπτα και να είμαστε έτοιμοι, αυτό θα είναι το κλειδί του παιχνιδιού», δήλωσε ο Σέρβος προπονητής.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ