Στο «κυνήγι» της δεύτερης θέσης ο Παναθηναϊκός στη Μπολόνια

Στο «κυνήγι» της δεύτερης θέσης ο Παναθηναϊκός στη Μπολόνια

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο την παραμονή στην τετράδα και να παραμείνει ζωντανός για την δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου.

Η ομάδα του Εγκίν Αταμάν είναι στο 20-11, ενώ από την άλλη το σύνολο του Λούκα Μπάνκι είναι στο 17-14 και θέλει να σταθεροποιηθεί στην 8η θέση, για τα Play-In.

Διαβάστε επίσης: «Καλώς τον Γκος, καλώς τον» και ο Ολυμπιακός «φώναξε» σε όλη την Ευρώπη!

Ο Τούρκος τεχνικός του «τριφυλλιού» θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς επέστρεψε στη δράση και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Από την άλλη, οι Ιταλοί δεν υπολογίζουν σίγουρα στον Ντεβόντε Κέικοκ, όμως είναι πιθανό να επιστρέψουν στη δράση οι Ντάνιελ Χάκετ και Αϊζά Κορντινιέ, με την Βίρτους να τρέχει αρνητικό σερί με τέσσερις σερί ήττες.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ