Euroleague: Ο Μάρτιος είναι ο μήνας του… Μπάλντγουιν(vids)

Euroleague: Ο Μάρτιος είναι ο μήνας του… Μπάλντγουιν(vids)

O Ουέιντ Μπάλντγουιν είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του Μαρτίου στην Euroleague, οδηγώντας την Μακάμπι σε πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

O Ουέιντ Μπάλντγουιν δεν είναι ο μόνος που έχει εντυπωσιάσει εκ μέρους της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη φετινή Euroleague.

Aυτός παρέα με τους Λορέντζο Μπράουν και Μπόνζι Κόλσον είναι οι ακρογωνιαίοι λίθoi και ο βασικός λόγος που η «ομάδα του λαού» βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στο Play-in Tournament, ενώ έχουν δύο αγώνες ακόμα μπροστά τους ώστε να μπουν στην πρώτη εξάδα και να προκριθούν απευθείας στα Playoffs.

Στα 28 του χρόνια ο Αμερικανός κόμπο-γκαρντ, ο οποίος ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του καριέρα το 2019 με τον Ολυμπιακό, έχει πάρει τα… κλειδιά της Μακάμπι και την οδηγεί εκ του ασφαλούς στο photo finish της σεζόν. Έχει αναδειχθεί τρεις φορές MVP της αγωνιστικής, ενώ τώρα ήρθε η ώρα για μία μεγαλύτερη ατομική διάκριση.

Είναι ο πολυτιμότερος παίκτης ολόκληρου του  Μάρτη, έχοντας κάνει πράγματα και θαύματα στη διάρκεια αυτού του μήνα με 18,4 πόντους, 4,6 ασίστ, 1,4 κλεψίματα και 23,2 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως και πέρυσι ο Αμερικανός, το ίδιο διάστημα (τον Μάρτιο δηλαδή) είχε ανακηρυχθεί ξανά ως ο καλύτερος παίκτης της Euroleague. Προφανώς του πάει και κατά πως φαίνεται είναι ο… μήνας του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ