Μπολομπόι: «Θα έχω έξτρα κίνητρο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Μπολομπόι: «Θα έχω έξτρα κίνητρο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Τζοέλ Μπολομπόι μίλησε ενόψει της αναμέτρησης του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Πέμπτη (4/4, 20:00) τονίζοντας ότι έχει έξτρα κίνητρο διότι αγωνίζεται κόντρα στην πρώην ομάδα του

Ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης (4/4, 20:00) για την 33η αγωνιστική της Euroleague, με τους ερυθρόλευκους να έρχονται αντιμέτωποι με αρκετούς παλιούς γνώριμους.

Ένας εξ αυτών είναι ο Τζόελ Μπολομπόι, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στους Πειραιώτες. Ο 30χρονος σέντερ μίλησε εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως έχει έξτρα κίνητρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω και του παρελθόν που έχει με τους ερυθρόλευκους, ενώ πρόσθεσε πως ο Ερυθρός θέλει να κλείσει την φετινή χρονιά όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια με νίκη.

Διαβάστε επίσης: Ο λόγος που ο Ολυμπιακός προτίμησε τον Έβανς

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός θέλει να βελτιώσει τη θέση του στην κατάταξη πριν τα play-offs, ενώ κι εμείς θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη φετινή παρουσία μας με νίκη. Θα έχω έξτρα κίνητρο για τον αγώνα, γιατί αντιμετωπίζω την παλιά μου ομάδα. Είναι καλό που έχουν επιστρέψει οι παίκτες που είχαν τραυματισμούς, είναι πάντα καλύτερα όταν είμαστε πλήρεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ