Ο Λούκα Ντόντσιτς υπογράφει το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ιστορίας!

Ο Λούκα Ντόντσιτς υπογράφει το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ιστορίας!

Μυθικό συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει ο Λούκα Ντόντσιτς το 2025 με τους Ντάλας Μάβερικς να τον δένουν για πάντα στο American Airlines Center.

O Λούκα Ντόντσιτς αναμένεται να υπογράψει ηγεμονικό συμβόλαιο με τους Ντάλας Μάβερικς το 2025 που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία και θα τον «δέσει» μια για πάντα στο American Airlines Center.

Δεδομένου ότι θα επιλεγεί σίγουρα σε κάποια από τις τρεις καλύτερες πεντάδες του ΝΒΑ, ο Ντόντσιτς το 2025, όταν και θα συμπληρώσει μια επταετία στη λίγκα, θα μπορεί να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο για συνολικά 346 εκατ. δολάρια! Έτσι θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που θα φτάσει τα 70 εκατ. δολάρια ετησίως.

Διαβάστε επίσης: Ο λόγος που ο Ολυμπιακός προτίμησε τον Έβανς

Φέτος ο 25χρονος άσος έχει το 16ο μεγαλύτερο συμβόλαιο στο ΝΒΑ, που προβλέπεται να του αποφέρει 40.064.220 δολάρια. Τις υψηλότερες ετήσιες απολαβές στο πρωτάθλημα για φέτος έχει ο Στεφ Κάρι με 51.915.615 δολάρια, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι έβδομος στη λίστα με 45.640.084.

Ο Ντόντσιτς διανύει μια ακόμη καταπληκτική σεζόν στο ΝΒΑ με 34 πόντους (πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα), 9,1 ριμπάουντ, 9,8 ασίστ και 1,5 κλεψίματα κατά μέσο όρο έχοντας 38% στα τρίποντα, 48,9% εντός πεδιάς και 78,2% στις βολές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ