Μπαρτζώκας: «Κάποιοι παίκτες μας νόμιζαν ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα ήταν αδιάφορος»

Μπαρτζώκας: «Κάποιοι παίκτες μας νόμιζαν ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα ήταν αδιάφορος»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι και το διπλό επί του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη στην «Stark Arena» με 89-86 για την 33η αγωνιστική της Euroleague και να παραμείνει ζωντανός στη μάχη για το πλεονέκτημα στα πλέι οφ.

Διαβάστε επίσης: Από το -3 να περιμένει…

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι το αποψινό παιχνίδι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα της φετινής διοργάνωσης και εξέφρασε τα παράπονά του για ορισμένους παίκτες του Ολυμπιακού που πίστευαν ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα παρουσιαστεί αδιάφορος.

«Είναι ένα μάθημα για εμάς γιατί μερικοί παίκτες μας είχαν στο μυαλό τους ότι ο Ερυθρός δεν θα ήθελε τη νίκη και θα ήταν αδιάφορος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είδατε πως ο Ερυθρός έπαιξε. Πόσα ριμπάουντ πήραν, πόσες κατοχές. Ήθελαν απεγνωσμένα αυτό το ματς κι αυτό είναι ένα μάθημα για εμάς γιατί μερικοί παίκτες μας είχαν στο μυαλό τους ότι ο Ερυθρός δεν θα ήθελε τη νίκη και θα ήταν αδιάφορος. Δεν ξέρω γιατί σκέφτηκαν με αυτό τον τρόπο. Ήταν ένα απ’ τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν, συγχαρητήρια στους παίκτες μας, που σε ακόμη ένα ματς σε αυτό τον δεύτερο γύρο που παίξαμε πραγματικά καλά. Έχουμε κερδίσει αρκετά ματς και προσπαθούμε να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση ενόψει των playoffs».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ