Τι παθαίνει ο Γουίλιαμς – Γκος στο Βελιγράδι (vids)

Τι παθαίνει ο Γουίλιαμς – Γκος στο Βελιγράδι (vids)

Τα καλύτερά του ματς με την φανέλα του Ολυμπιακού, έκανε ο Γουίλιαμς - Γκος στο Βελιγράδι κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν - Η παράδοση που «χτίζει» ο Αμερικανός στην «Stark Arena»

Ο Ολυμπιακός μέσα σε μία εβδομάδα έκανε το 2/2 στο Βελιγράδι κόντρα σε Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την θέση του στην πρώτη 6αδα της βαθμολογίας και την απευθείας πρόκρισή του στα play-offs της Euroleague.

Από τους πρωταγωνιστές των ερυθρόλευκων στις δύο αυτές νίκες, ήταν ο Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, ο οποίος πραγματοποίησε τις καλύτερές του εμφανίσεις με τους Πειραιώτες στην «Stark Arena», βάζοντας την σφραγίδα του σε δύο κρίσιμες αναμετρήσεις για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Διαβάστε επίσης: Η «φλέβα χρυσού» του Μπαρτζώκα, το απίθανο 9-1 και ένα στοιχείο-έκπληξη (vids)

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος φέτος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και δεν έχει προσφέρει όσα θα ήθελε στους Πρωταθλητές Ελλάδας, φώναξε «παρών» στην σερβική πρωτεύουσα δίνοντας σημαντικές λύσεις στην ομάδα του.

Ο 29χρονος άσος, σε σύνολο περίπου 40 λεπτών κόντρα σε Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα, είχε 27 πόντους (6/8 διπ, 4/7 τρίπ, 3/4 βολές), 9 ασίστ, 7 κλεψίματα και 4 ριμπάουντ, με το σύστημα αξιολόγησης να τον βαθμολογεί με +19 και +12, αντίστοιχα στα δύο ματς.

Αναλυτικά τα στατιστικά του Γουίλιαμς – Γκος στα  δύο ματς με Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα:

Όπως φαίνεται, ο Αμερικανός χτίζει μια προσωπική «παράδοση» στο Βελιγράδι καθώς την περασμένη σεζόν, όταν αγωνιζόταν στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο 29χρονος γκαρντ είχε κάνει ένα ασύλληπτο ματς κόντρα στην Παρτιζάν, το οποίο άλλαξε την σειρά των αγώνων στα play-offs Euroleague, με την «Βασίλισσα» να μειώνει σε 2-1 και να ξεκινάει την ανατροπή που την έστειλε στο Final-4.

Ο Γουίλιαμς -Γκος στο τρίτο ματς με την Παρτιζάν, και με τους Μερένχες στα… σχοινιά αφού ήταν πίσω με 0-2, ήταν ο άνθρωπος που έκρινε το ματς. Ο γκαρντ της μετέπειτα Πρωταθλήτριας Ευρώπης, σε 23 λεπτά συμμετοχής, είχε 22 πόντους (4/6 διπ, 3/6 τριπ, 6/6 βολές), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και δύο ριμπάουντ, με το σύστημα αξιολόγησης να τον βαθμολογεί με +19.

Τα highlights του Γουίλιαμς – Γκος στο Παρτιζάν – Ρεάλ Μαδρίτης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ