Τόμας: «Από τις κορυφαίες ομάδες της Εuroleague ο Παναθηναϊκός, το ΟΑΚΑ σου κόβει την ανάσα»

Τόμας: «Από τις κορυφαίες ομάδες της Εuroleague ο Παναθηναϊκός, το ΟΑΚΑ σου κόβει την ανάσα»

Με τα καλύτερα λόγια τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Ματ Τόμας στις δηλώσεις του με αφορμή τον αγώνα της Άλμπα με τους Πράσινους.

Η Άλμπα Βερολίνου θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τους Πράσινους να αναζητούν μόνο τη νίκη για να κλειδώσουν τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια.

Ο Ματ Τόμας, που πέρυσι αγωνίστηκε για λίγο με το «τριφύλλι», αναφέρθηκε στο σύνολο του Εργκίν Αταμάν το οποίο χαρακτήρισε ως μία από τις καλύτερες ομάδες στη Euroleague, ενώ στάθηκε και στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Oι δηλώσεις του Ματ Τόμας:

«Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή και παλεύει ακόμη για τη δεύτερη θέση. Είναι επίσης πολύ δυνατός στην έδρα του. Έχει μεγάλη λαϊκή βάση και οπαδούς με πολύ πάθος. Με τις επιτυχίες που έχει φέτος η ομάδα, η υποστήριξη στο ΟΑΚΑ είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Το μπάσκετ είναι σαν θρησκεία στην Ελλάδα, είναι μοναδική εμπειρία. Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για μας, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Εuroleague, μέσα σε μια ατμόσφαιρα που σου κόβει την ανάσα. Θέλουμε να δώσουμε και πάλι τον καλύτερό μας εαυτό στην Αθήνα, για να κλείσουμε με καλό τρόπο τη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ