Μιλουτίνοφ στο «10»: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι δύσκολες μέρες ανήκουν στο παρελθόν»

Μιλουτίνοφ στο «10»: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι δύσκολες μέρες ανήκουν στο παρελθόν»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε αποκλειστικά στο 10.gr για την επιστροφή του, το σταύρωμα με την Μπαρτσελόνα και παραδέχθηκε πως η αγάπη του κόσμου του δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε στα παρκέ 80 μέρες μετά τον τραυματισμό του και αγωνίστηκε στην 34η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague στη νίκη του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε με 84-81, χάριν στην επιθετική ραψωδία του Αϊζάια Κάνααν.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε στο «10» σχολιάζοντας τόσο την επιστροφή του, όσο και το σταύρωμα με τη Μπαρτσελόνα που αναβιώνει θρυλικές μέρες 2015 για τους «ερυθρόλευκους» που τότε είχαν επιβληθεί με 3-1 των «μπλαουγκράνα» με το μυθικό buzzer beater του Γιώργου Πρίντεζη.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωσε Ολυμπιακό και Φορτούνη ο Ντέμης!

Ήταν 23 Ιανουαρίου η τελευταία (πριν τη χθεσινή) φορά που ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αγωνιζόταν σε παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι τον Παναθηναϊκό, όπου για κακή του τύχη στραβοπάτησε και τραυματίστηκε. Ο ίδιος 80 μέρες μετά δηλώνει «ανακουφισμένος που οι δύσκολες μέρες ανήκουν πια στο παρελθόν».

«Νιώθω ειλικρινά πολύ καλά, ο τραυματισμός και οι δύσκολες μέρες είναι πια πίσω μου στο παρελθόν και είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο παρκέ και φοράω αυτή τη φανέλα. Όλη η σημερινή μέρα ήταν απίστευτη για μένα, νιώθω τρομερά που είμαι πίσω με αυτά τα παιδιά και τον κόουτς και είμαι έτοιμος να παλέψω».

Κατά την παρουσίαση, όταν ακούστηκε το όνομά του, το γήπεδο τον αποθέωσε και η ιαχή του ονόματός του αντηχούσε στην ατμόσφαιρα. «Αυτό εννοούσα όταν σου είπα πως η σημερινή μέρα ήταν τρομερή είναι μοναδικό συναίσθημα η αποθέωση και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι ο λόγος που είμαι εδώ».

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας στα playoffs κάτι που θα φέρει θύμησες 2015 και αύρα πρόκρισης, όμως ο Νίκο ξέρει από πρώτο χέρι πως η Euroleague είναι πολύ σκληρή και οφείλεις να είσαι έτοιμος και συγκεντρωμένος.

«Η Euroleague αυτή τη σεζόν είναι πραγματικά πολύ ανταγωνιστική, βλέπουμε πόσες ομάδες σχεδόν μέχρι την τελευταία αγωνιστική πάλευαν για τα play-in και τα playoffs. Πριν τρεις αγωνιστικές δεν ξέραμε ποιοι θα είναι μέσα στην 8αδα, οπότε δεν έχει σημασία με ποιον παίζεις. Θα είναι πολύ σκληρή διαδικασία και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θα μιλήσουμε όμως για αυτά τα παιχνίδια πιο αναλυτικά τις επόμενες μέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ