Η μυθική εμφάνιση του Κάνααν στην παράταση: Οι 9 πόντοι που… έστειλαν τον Ολυμπιακό στην Μπαρτσελόνα (vid)

Η μυθική εμφάνιση του Κάνααν στην παράταση: Οι 9 πόντοι που… έστειλαν τον Ολυμπιακό στην Μπαρτσελόνα (vid)

Η Euroleague ετοίμασε ένα βίντεο με τους 9 διαδοχικούς πόντους που πέτυχε ο Αϊζάια Κάνααν στην παράταση του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Αϊζάια Κάνααν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της επικράτησης του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, καθώς η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε 84-81 στην παράταση, όπου ο Αμερικανός σημείωσε 9 διαδοχικούς πόντους και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Κάνααν έλαβε την αποθέωση από όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και εκείνος ανταπέδωσε με χειροκρότημα, χαμόγελο και μια χειρονομία γεμάτη νόημα. Ο Αμερικανός έδειχνε το… ρολόι του, σαν να ήθελε να πει προς τον κόσμο πως έφτασε η ώρα. Προφανώς η ώρα για να κάνει μεγάλα ματς και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο Final 4 της Euroleague που είναι και ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού.

Ο Κάνααν τελείωσε τον αγώνα με 27 πόντους έχοντας 3/3 δίποντα, 5/7 τρίποντα και 6/7 βολές. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμερικανός είχε ακόμη ένα κλέψιμο, στην τελευταία επίθεση της Φενέρμπαχτσε στην παράταση και συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της Euroleague.

«Όλα εξαρτώνται από το μομέντουμ. Η ομάδα το αξιοποίησε, στο δεύτερο γύρω προς το τέλος της κανονικής περιόδου. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, πολλούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν, για πρώτη φορά είχαμε τους πάντες», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Αϊζάια Κάνααν μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Δείτε την ασύλληπτη εμφάνιση του Κάνααν στην παράταση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ